Milyen nadrág van rajta a képen? (Többi lent)
Ilyen nyári nadrág..tudom nem túl sok látszik de elég jól néz ki. Hol lehet hasonlót szerezni?
Mit bánom én😂
Amúgy egy magyar modell van a képen...
Meg mi bajotok a nadrággal?..
5: Durván bekattantál ettől a dologtól. Szerintem simán csak szarul néz ki az a nadrág, és senkinek sem állna jól. És igenis ki kell mondani, ha egy divattervező vagy egy cég hülyét akar valakiből csinálni. Ez a nadrág tipikus példája ennek.
De mindenkinek joga van hülyének lenni...
8-as vagyok, nekem sem tetszik a nadrág, nem venném fel, sem azért mert nem tetszik, sem azért mert nem is állna nekem jól, de senkit nem fogok leszólni ha meglátok valakit ilyenbe, azt sem akinek nem áll jól !
Meg még az 5. válaszomhoz: Szerinted az normális, hogy 20 éve teljesen megvoltak jól a strandon az emberek senki nem háborgott, ma ugye az a divat, hogy a nőkön valami pár négyzetcentit takaró textil szerűség van, de még az is ráfeszül a nemiszervükre, míg a férfiak szigorúan bő térdnadrágba kell, hogy legyenek ! Ez normális szerinted ? Most jöhet megint az egoizmus, hogy mert te nem vagy kíváncsi másokéra... Megsúgom, ahogy az utcára, úgy a strandra sem meg sehova nem azért mennek, hogy neked megfeleljenek, vagyis a hozzád hasonlók biztos, de egy normális ember nem azért megy, hanem strandolni.
8: szimplán csak hülye vagy és kötözködni akarsz. Ennyit gépelni hogy igazad legyen... Nekem aztán mindegy.
Sírd ki magad ha rossz napod volt, de lehetőleg olyan embernek, aki pénzt kér azért, hogy meghallgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!