Ha valakinek kilukad vagy elszakad a zoknija? az igénytelennek számít, mennyire gyakori nálatok ez?
Akinek kilukad vagy elszakad a zoknija, mondjuk a cipő belsejében, munka után, otthon mikor leveszi a cipőjét és rajta van a lyuk mondjuk a sarkán, az igénytelennek számít? persze utána kidobja a zoknit.
Másik példa, hogy házi bulikon takarják a lábujjukat a zoknija miatt, mert lukas lett és szégyenlik ez miatt..
Veletek ez mennyire gyakori ha kilukad?
Kérném, ha lehet rossz indulatú, troll kommenteket mellőzni..
Köszönöm..
Nem trollkodás, tényleg érdekel, mert többször is feltetted már szerintem ezt a kérdést valamilyen formában és feltűnt ez:
Ha a lyukat lyuknak írod, a kilyukadot miért kilukadnak?
3# Tök mindegy hogy írja, nem mindenki jól pl telefonon nehézkes írni..
Másik pedig ha valaki feltesz kérdést, akkor már jönnek a, nem fogom leírni, mert akkor törlik a kommentet..
Utóbbi napokban, heteiben, éveiben romlott az oldal, sokat, sajnálom a kérdezőket is...
Már megint egy (vagy ugyanaz?) lyukas zoknis fétises???
Jó, akkor ismét válaszolok: nyilván előfordul. Lyukasat nem veszem fel, de ha napközben lyukad ki, akkor nem tudok vele mit csinálni. Ha tudom megvarrom. Ha már annyira el van vékonyodva az anyag, hogy menthetetlen, akkor kuka. Nekem ez tűnik a leglogikusabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!