Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság már senki nem hord övet?

Manapság már senki nem hord övet?

Figyelt kérdés
Random észrevételeim egyike, hogy mostanában a lányok 90%-a nem visel övet, pl farmerhoz... Mikor, meg miért lett ez divat? Eddig nem nagyon figyeltem fel rá, most tűnt csak úgy igazán fel...

2023. szept. 11. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én hordok.
2023. szept. 11. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátnőm, akin lényegében mindig van, egy, akin többnyire hord, egy, akin időnként szintén látni, és kettő, akin sosem volt. Én se hordok, mert nincs rá szükségem, és macerás. De egyébként tervezek változtatni ezen szokásomon
2023. szept. 11. 20:27
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
Én csak addig hordtam, amíg muszáj volt, mert nélküle leesett volna a nadrág. A póló amúgy is takarja meg olyan furán kinyomta a pólót anno, örülök, hogy már nem kell.
2023. szept. 11. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem
2023. szept. 11. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a többségnek csak kényelmetlen és macera, de amúgy vannak akik hordanak.
2023. szept. 12. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én általában hordok. Kell is, mert sok olyan nadrág és szoknya van, ahol nem találok tökéletesen passzoló méretet (szélesebb a csípőm a derekamnál).
2023. szept. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!