Manapság már senki sem hord hosszabb szoknyát (térdig vagy bokáig érőt)?
Szerintem sokakat öregít a hosszú szoknya, nekem személy szerint egyáltalán nem is tetszik.
A térdig érő még nagyon elegáns is lehet, bár én csak ritkán hordok szoknyát, akkor is inkább rövidebbet, nyáron.
Nekem már nem tetszenek ezek a minis ribik.
Sokkal jobban bejön egy lány térdigérő vagy hosszúszoknyában.
Nyáron láttam egyszer egy lányt hosszúban. Állati szép volt. Mellette meg ilyen mindent kitevős ribik voltak miniben. Hát kapásból a hosszúszoknyás jön be.
Bár én már a nacik terén is inkább azt nézem meg, hogyha egy lány nem olyan feszülősben van.
Rájöttem, hogy ezek a mutogatós lányok ribik. Nagy ritkán láttam 1-2 olyan lányt, akik nem így öltözködnek, hanem viszonylag konzervatívabban. Még ha nem is annyira "divatosan", de akkor is csinosnak tartom. Sztem sokkal vonzóbbak, mint a többiek. Mélyebb nyomot hagy bennem az emlékük. És úgy érzem jobban is tudnék ragaszkodni egy ilyen lányhoz
Én minden nap szoknyát hordok, minit vagy térdig érőt, hosszút soha. Ennek egy nagyon egyszerű oka van: 154 cm magas vagyok, tehát nagyon nem állna jól a hosszú szoknya, sőt, nem is tudnék olyat venni, amit különösebb átalakítás nélkül tudnék hordani. Egyébként tetszik a hosszú szoknya, csak hát nem magamon.
19/L
En szemely szerint terdig erot szoktam, de abbol a ceruzafazonu, szukebb szoknyakat ilyenkor, nyaron szoktam lazabbat.
Teljesen hosszut nem hordok, mert majd 180 cm vagyok, foleg a labam hosszu, emiatt sohasem talalok olyat, ami eleg hosszu, a labszarkozepig ero bokalengetos valtozat pedig nagyon nem tetszik.
Én hordok. "A" vonalú térdig érőt. A szomorú valóság az,hogy a térdig ill néhány centivel az alá érő szoknya a nők 99%-ának jól áll.
A rövid és hosszú szoknyával nagyon félre lehet lőni! A rövid szoknya ugyanis a nagyon szép lábú lányokon áll jól, a hosszú elsősorban a magasakon. A térdig érő szoknya viszont mindenkinek jó, nem nyomja össze az alakot, a szabásával pedig nagyon jól lehet optikailag csalni. Egy átlagos testalkaton is nagyon jól mutat. Tudom, hogy ez nem divat, de én inkább vagyok "régimódi", mint hogy hülyét csináljak magamból azzal, hogy a testalkatomnak nem megfelelő ruhát hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!