Őszintén? Otthon egyedül pont lesz..rom mi van rajtam, sőt, imádom a nagyon bő ruhákat, hálóingben lenni, nagyibugyi stb. Minél kevésbé szorítson,könnyű pamut anyag stb.
Otthonra smink se kell, minek terheljem vele a bőröm?
DE ha kimegyek, akkor szépen felöltözök. Mondjuk ha tudom, hogy csak idős nők lesznek pl.az adott helyen,akkor inkább a kényelem az első :D
Mert aki igényes, az minden helyzetben az. Otthon is csinosan öltözöm, természetesen kényelmes öltözetekbe, de soha nem vagyok elhanyagolt, szakadt, kinyúlt, foltos, pecsétes cuccokban, bármikor bárki jöhet, ápolt, csinos vagyok. Otthon nem sminkelek - máskor sem igazán, mert egyrészt nem szükséges, másrészt a legtöbb kozmetikumra érzékeny vagyok, de szerencsére az adottságaim nem is teszik szükségessé.
Nagyon rosszul érezném magam, ha nem tudnék kellöen igényesen kinézni bármikor és bárhol, ez számomra éppen oylan alapszükséglet, mint hogy eszem, iszom, lélegzem.
Mert muszáj, de amúgy utálom az egészet.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!