Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködsz csinosan?...

Miért öltözködsz csinosan? Most őszintén

Figyelt kérdés

2023. szept. 6. 07:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
😂 a munkahelyre persze
2023. szept. 7. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén? Otthon egyedül pont lesz..rom mi van rajtam, sőt, imádom a nagyon bő ruhákat, hálóingben lenni, nagyibugyi stb. Minél kevésbé szorítson,könnyű pamut anyag stb.

Otthonra smink se kell, minek terheljem vele a bőröm?

DE ha kimegyek, akkor szépen felöltözök. Mondjuk ha tudom, hogy csak idős nők lesznek pl.az adott helyen,akkor inkább a kényelem az első :D

2023. szept. 7. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert aki igényes, az minden helyzetben az. Otthon is csinosan öltözöm, természetesen kényelmes öltözetekbe, de soha nem vagyok elhanyagolt, szakadt, kinyúlt, foltos, pecsétes cuccokban, bármikor bárki jöhet, ápolt, csinos vagyok. Otthon nem sminkelek - máskor sem igazán, mert egyrészt nem szükséges, másrészt a legtöbb kozmetikumra érzékeny vagyok, de szerencsére az adottságaim nem is teszik szükségessé.

Nagyon rosszul érezném magam, ha nem tudnék kellöen igényesen kinézni bármikor és bárhol, ez számomra éppen oylan alapszükséglet, mint hogy eszem, iszom, lélegzem.

2023. szept. 7. 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekem a kicsit csinosabb, elegánsabb szettek jobban bejönnek, jobban érzem magam a bőrömben, amikor valami olyan van rajtam, ami tetszik, ami jól áll, és ha tudom magamról, hogy jól nézek ki. Jelenleg nem akarok senkinek sem tetszeni, nincs párom, nincs kiszemeltem, vadidegen random pasik beszólogatásai az utcán pedig nem érdekelnek, inkább idegesít. Akkor szörnyen érzem magam, amikor ilyen semmilyen ruhákban vagyok, zsírosodik a hajam, semmi smink nincs rajtam, ki van nőve a szemöldököm stb.
2023. szept. 7. 18:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én sem igénytelenül nézek ki otthon. Vannak otthoni ruháim, de főleg csak a gatyámat szoktam átvenni, vagy egy leggingsre vagy egy kicsit szűkebb szárú melegítőre. Vannak pólóim, amiket szinte csak otthon hordok, de sokszor a felsőmet nem feltétlen veszem át. Ha otthon vagyok mondjuk 5 napig, akkor is megmosom a hajam, amikor zsírosodik, mert ha nem így tenném, rosszul érezném magam, és nem kinyúlt, foltos cuccokban vagyok otthon sem.
2023. szept. 7. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert muszáj, de amúgy utálom az egészet.

L

2024. júl. 10. 00:40
 17/17 A kérdező kommentje:
:D
2024. júl. 14. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!