Mert azok a ruhák amik tetszenek,csinosak.Szeretem a színeket,a nagy fülbevalókat.Jó alakom van,tehát jól is áll rajtam sok minden.Otthon nem mindig vagyok csinos,attól függően mit kell csinálnom.
Csak magam miatt öltözködöm.
Mert szeretem, ha minden részlet harmonizál mindennel az öltözékemben, ez pedig elegáns összhatást eredményez. Nem valami rigolyás rendszert kell elképzelni, inkább olyat, ami egyszerre titokzatos, parádés és vagány.
Én se tehettem meg évekig, hogy úgy öltözzek, ahogy szeretnék.
Helyette nézhettem ki úgy, mint a mosott sz@r, mert olyan gimibe jártam, ahol már a festett hajért és a kevés sminkért is pöszén néztek mindenkire, és reflexből ránk sütötték a “felszínes” címkét.
Ékszereket se nagyon hordtam, de azóta már abból is van jó sok, ami kedves a szívemnek.
Élvezem, hogy ezzel is megmutathatok egy darabot abból, amit szeretek. Egy fajta jelrendszer, hogy megtaláljam a hasonló érdeklődésű és értékrendű személyeket. Az előítéletes majmok meg fussanak minél messzebb. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!