Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködsz csinosan?...

Miért öltözködsz csinosan? Most őszintén

Figyelt kérdés

2023. szept. 6. 07:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Mert így érzem jól magam. Akkor is így öltözöm, ha egyedül vagyok otthon és senki nem fog látni. Nem másoknak, magamnak öltözöm.
2023. szept. 6. 08:23
 2/17 Metionin ***** válasza:
92%
Mert tetszik, jól érzem magam ha olyan ruha van rajtam, amit szépnek tartok. Meg sokáig nem voltak nekem tetsző ruháim, így kicsit ilyen pótlék is, hogy most már nézhetek ki úgy, ahogy mindig szerettem volna.
2023. szept. 6. 09:06
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Mert azok a ruhák amik tetszenek,csinosak.Szeretem a színeket,a nagy fülbevalókat.Jó alakom van,tehát jól is áll rajtam sok minden.Otthon nem mindig vagyok csinos,attól függően mit kell csinálnom.

Csak magam miatt öltözködöm.

2023. szept. 6. 10:06
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Mert szeretem, ha minden részlet harmonizál mindennel az öltözékemben, ez pedig elegáns összhatást eredményez. Nem valami rigolyás rendszert kell elképzelni, inkább olyat, ami egyszerre titokzatos, parádés és vagány.

Én se tehettem meg évekig, hogy úgy öltözzek, ahogy szeretnék.

Helyette nézhettem ki úgy, mint a mosott sz@r, mert olyan gimibe jártam, ahol már a festett hajért és a kevés sminkért is pöszén néztek mindenkire, és reflexből ránk sütötték a “felszínes” címkét.

Ékszereket se nagyon hordtam, de azóta már abból is van jó sok, ami kedves a szívemnek.

Élvezem, hogy ezzel is megmutathatok egy darabot abból, amit szeretek. Egy fajta jelrendszer, hogy megtaláljam a hasonló érdeklődésű és értékrendű személyeket. Az előítéletes majmok meg fussanak minél messzebb. 😂

2023. szept. 6. 11:28
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Mert sokkal magabiztosabb vagyok úgy, mivel jobban érzem magam a bőrömben.
2023. szept. 6. 15:30
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
mas nok miatt
2023. szept. 6. 17:27
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem kiveszi az energiam mindig szépnek lenni. Amúgy sem látom magam napközben, csak mások reakcióin :) ugyh én ezt szeretem. Kedvességét kapok másoktól. Jól esik a lelkemnek, jobb lesz tőle a kedvem :)
2023. szept. 6. 20:38
 8/17 hosszúhajú ***** válasza:
100%
én nem akarom mindig toppon mutatni magam, mert nem lenne igaz. de a jó megjelenésre mindig törekszem. nem kell semmi extra, csak jól passzoló alakomhoz jól álló darabok. önmagamért teszem mert egyszerűen jó érzés úgy kimenni az utcára.
2023. szept. 6. 20:45
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Én sem akarok mindig szép lenni.A hajam is le van nőve,igaz nem feltünő,kozmetikushoz is csóró vagyok,és semmit nem fogok venni az éven,amit nem muszáj.Van annyi ruhám,ami bőven elég.Ha tudid mi áll jól neked,akkor mindegy mit veszel fel.Egy sminket feldobni se dok.A hajat nem tudom,mert nekem minfig hosszú volt,nagy ritkán vasalom,hajmosás előtt foglalkozok vele inkább.
2023. szept. 6. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok az a kiöltözős típus, de nem érezném jól magam ha valami ócska szakadt göncben lépnék ki az utcára. Még ha csak a közeli boltba is mennék. A másik ok: egyetemi oktatóként fura lenne ha valami kinyúlt melegítőben lépnék be az előadóterembe és ebben tartanám meg az óráimat.
2023. szept. 7. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!