Hogyan öltözködsz télen illetve nyáron?
Főleg iskolába járó lányok válaszára vagyok kíváncsi. Tehát ti mennyire "öltöztök ki" az iskolába? És télen mit hordtok? Aki ruhát hordd,azt mivel hordja télen? És fontos nektek,hogy pl. barna bőrcipőhöz barna bőrtáska legyen? Mikor vásároltok be a hidegebb időszakra(odafigyeltek,hogy pl. ha megveszed ezt a csizmát,akkor ahhoz majd olyan táska kell,és illenie kell a cuccodhoz)?
Bocsi,csak minden ilyesmire kíváncsi vagyok,hogy hogyan zajlik ez fiatalabbaknál,mert én stílust szeretnék kicsit váltani,csak ahhoz sok minden kell.
(Mármint valamennyire száműzni akarom a sportosabb cuccaimat,mert rájöttem,hogy ezekre csak az iskola kényszerített rá. Ehhez viszont nagyon sok mindenre szükségem lesz,de azért nem szeretném túl költekezni magam. Nyári ruháim már megvannak,csak előre készülök,hogy mi,hogyan legyen,mert nagyon izgulok,hogy megint az lesz,hogy csak felkapom a farmert meg az egyszínű pólót.)
Bocsi,hogy hosszú lett,és össze-vissza,remélem azért valamennyire érthető voltam.
Köszi előre is a válaszokat!!
Húú nekem is volt egy hasonló stílus váltásom,amikor már nem csak a legelső póló,ami a kezem közé akadt egy farmerral meg tornacipő,hanem most már próbálok csinosabban öltözködni:)
Hogy mennyire öltözök ki a suliba,ez alatt nem tudom,mit értesz,szóval nem öltözöm alul pl.melegítő de nem is estélyi:DSzóval farmer egy csinosabb felsővel:)
Télen,csizmát,farmert(alá leggings ,hogy ne fázzak:D)hosszú ujjú felső,pulcsi/kardigán(inkább kardigán).Ilyenkor a kabátomhoz megy a kesztyűm a sállam és a sapim:)
Próbálok úgy öltözködni,hogy passzoljon a barnához a barna,de ha nem megy,akkor választok egy másik árnyalatot,ami ugyan úgy megy hozzá:)
Télre általában,akkor ,amikor kidobják a téli kollekciót:)
Amúgy a kiegészítők nagyon nagyon sokat dobnak egy ruhán,egy jó nyaklánc,gyűrű,fülbeváló,karkötő nagyon fel tudja dobni a szettet:)
Ha még valamire kiváncsi vagy nyugodtan írj privátot:)
Szia!
Már azért nem kell komolyan venni az azonos színű táska-cipő szabályt. Nyugodtan lehet mixelni őket a jó ízlés határain belül. Télen én nadrágot szeretek hordani (nyáron is, inkább nadrágos vagyok, mint szoknyás), valami szép, nőies kötött pulcsival. Már tök jókat lehet kapni, nem csak ezeket a garbónyakú bő izéket. Vagy valami csinos kardigűnnal vagy blúzzal, ha elég vastag a kabátod. Én térdig érő csizmával szoktam hordani, vagy ha csajosabb napom van, akkor egy magassarkú csizmával. Télen nem öltözök túl színesen, de nyáron szeretek sárgát, zöldet, pirosat hordani, sőt, idén egy-két szoknyát is beszereztem.
Iskolában olyan darabokat hordok, amiben kényelmesen érzem magam, és nem nyom vagy szorít, mert órákig ott ülve azt elég nehéz lenne kibírni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!