Konditeremben miért van szinte minden lányon ilyen seggbe bevágó nadrág?
Figyelt kérdés
A seggrészen valahogy úgy van megoldva a varrás, hogy becuppanjon a farpofák közé. Láttam már többször, hogy elrepedt rajtuk mozgás közben, egy olyan volt, aki észre sem vette (de, szólt neki egy nő). Szóval nem is értem, hogy egy ilyen kényelmetlen szarnak mi a funkciója. ????2023. szept. 2. 18:11
21/26 anonim válasza:
20.
Hihetetlen, ez a szhar cucc már egyenruha??
Jól melegít alul, felül meg csak egy sport melltartó.
Ez az igazán ésszerű öltözet.
22/26 anonim válasza:
20as
egy femináci ferfigyülölő vagy. szégyelld magad. ha ennyire savanyodott vagy akkor inkább legyél egy lezbi. ha annyira nem szereted a ferfiakat.
és ne csodálozzanak a nők hogy megnézik őket, ha ilyen ruhákban járnak mindehová. csak nők csinálják ezt a testükkel, csak ők mutogatják ennyire magukat.
23/26 A kérdező kommentje:
Egyebkent kerdeztem ismerosomet, azt mondta, van neki tobb, de mind kenyelmetlen. Baratnoi is csak azert hordjak, mert "nem akarnak lemaradni a tobbi csajhoz kepest". Ezt a reszet nem ertettem, igy megkerdeztem mire gondolt. Az osszes csaj ilyet vesz fel, nem akarja, hogy pont ot ne bamuljak meg, elvezi a csajok irigy fejet is. Fasza. 🤣👍 Nincs tobb kerdesem, szevasztok.
2023. szept. 8. 19:40
24/26 Metionin válasza:
Eh, akkor nem veszek ha kényelmetlen :D keresek tovább rendes seggűt :D
25/26 anonim válasza:
22, mi a válaszom savanyú része? Hogy rámutatok arra, hogy egy kanos kis nemi erőszakoló görcs vagy? Szopj faaszt, ha nem tetszik valami.
26/26 anonim válasza:
25, nyalj te pinat, ha annyira nem tetszenek a ferfiak es legyel egy kis lezbi.
amit a 20as valaszodban irtal, remelem ugyanez a velemenyed az apadrol, a nagyapadrol, a testveredrol, es a rokonaidrol is. te kieget femináci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!