Konditeremben miért van szinte minden lányon ilyen seggbe bevágó nadrág?
10!
Csak a lányok izzadnak?
A fiúk mind rövidnadrágban vannak.
És velük mi a helyzet?
"a lányok a gusztustalanok, hogy azt szeretik hogy bele ragad minden seggükbe ahonnan a 💩jön."
Szeretném, ha ezt a nézeted terjesztenéd az análmániás haverjaid közt is.
Nem is értem, hogy mi a francért nem tud mind a két nem felvenni egy bővebb hosszú szárú melegítő gatyát..
A fiúk ezt a térdig érő bő szárú szhart talán átöltözésnél meg dugásnál veszik le, mert amúgy lerohad róluk, a lányokra pedig ugyan ez igaz, csak a lábfej nélküli harisnyájukkal.
2-es vagyok, lenne meg hozzafuzni valom xd
Azt tovabbra is tartom, hogy csak esztetikai okokbol hordanak ilyet egyesek, mert az fix, hogy ugyanugy meleged van benne, ugyanolyan nehez az edzes, meg egyebek.
De oszinten, szarjuk mar le, ki mit hord. Ha neked nem tetszik, ne hordd. Kesz. Ha a masikon nem tetszik,igy jartal. Ha meg frusztral is, menj pszichologushoz. Nem normalis, ha ilyenen idegeskedik valaki. Valszeg elettelen vagy, vagy utalod magad (ez nem vicc xd)
Valaki vmi olyasmit is irt, hogy gusztustalan, hogy onnan jon ki az urulek, megis ennyien hordanak ilyen gatyat. Neki uzennem, feltalaltak a furdest, torlokendot, stb. Tudom, oruletes. De gondolom magabol indult ki az illeto, o nem ismeri higieniat. Ja, meg aki irta az analos izet, tokre igazat adok neki, az egy ertelmes erv volt
Ahova én járok, csak nők vannak, és ott is feszülős leggings van rajtunk, és nem nézzük meg egymást. Tetszeni sem akarunk egymásnak.
Valami hiányzik a teremből. Valami, ami azt hiszi, minden róla szól, hatalmas az egoja, és kanos. Mi is az a szó... Áh, férfi. Nincs ott férfi, aki panaszkodjon, hogy áll a fasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!