Konditeremben miért van szinte minden lányon ilyen seggbe bevágó nadrág?
én azt tartottam ma furának, mikor láttam instán storyba kirakva egy lány képét, ugy hogy a tukor szelfiben benne volt ragadva a seggébe a rovidnadrag 😀
azért kicsit vicces belegondolni hogy minden lány azt rakja ki instára hogy honnan jön a..💩😀
Mikor videokat keresek edzéshez, mindig rövidnacis vagy ilyen "edzőbugyis" lányokat keresek, akiknek tényleg látszik a feneke, mert sokszor ezekben a leggingsekben szivacs van. És én látni akarom, milyen seggem lesz az edzéstől.
A férfiak elvárásait is csak növeli, akik elhiszik, hogy egy cérnavékony lánynak akkora segge van, hogy Nicki Minaj elbújhat mögötte.
Jól látod kérdező!
Ennél a kérdésnél alapból ezt a közönséges harisnyát veti fel a kérdező, de sokan még ajánlják is neki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Sosem értettem, hogy egy rövid nadrág miért nem jobb ami szellőzik is, nem izzad annyira bele mint egy bokáig érő meleg szharban.
Ez már valóban túl ment az edzésen, ezek csak mutogatják magukat.
Undorító és közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!