Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Konditeremben miért van...

Konditeremben miért van szinte minden lányon ilyen seggbe bevágó nadrág?

Figyelt kérdés
A seggrészen valahogy úgy van megoldva a varrás, hogy becuppanjon a farpofák közé. Láttam már többször, hogy elrepedt rajtuk mozgás közben, egy olyan volt, aki észre sem vette (de, szólt neki egy nő). Szóval nem is értem, hogy egy ilyen kényelmetlen szarnak mi a funkciója. ????
2023. szept. 2. 18:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Fogalmam sincs, életemben nem volt még ilyen rajtam.
2023. szept. 2. 18:27
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Na, szerinted mi a funkciója? A magamutogatás. Azon kívül semmi.
2023. szept. 2. 18:28
 3/26 anonim ***** válasza:
61%
Konditeremben ne a nök fenekét nézd, hanem dolgozz magadon.
2023. szept. 2. 19:00
 4/26 anonim ***** válasza:
79%
Most ez a trendi. Jobban kiemeli a popsi formáját. Aki viseli gondolom szeretné ha fel figyelnének rá
2023. szept. 2. 19:46
 5/26 anonim ***** válasza:
50%

én azt tartottam ma furának, mikor láttam instán storyba kirakva egy lány képét, ugy hogy a tukor szelfiben benne volt ragadva a seggébe a rovidnadrag 😀

azért kicsit vicces belegondolni hogy minden lány azt rakja ki instára hogy honnan jön a..💩😀

2023. szept. 2. 20:51
 6/26 anonim ***** válasza:
61%

Mikor videokat keresek edzéshez, mindig rövidnacis vagy ilyen "edzőbugyis" lányokat keresek, akiknek tényleg látszik a feneke, mert sokszor ezekben a leggingsekben szivacs van. És én látni akarom, milyen seggem lesz az edzéstől.

A férfiak elvárásait is csak növeli, akik elhiszik, hogy egy cérnavékony lánynak akkora segge van, hogy Nicki Minaj elbújhat mögötte.

2023. szept. 2. 23:27
 7/26 anonim ***** válasza:
41%
kit érdekel a segg
2023. szept. 3. 09:25
 8/26 Metionin ***** válasza:
60%
Most ez a divat, épp nézegettem minap hogy új sport leggingseket kéne már venni de a nagy részük ilyen seggbevágós. Amúgy az kényelmes? Nem zavaró, nem olyan tanga érzetű? Tök rossz amúgy, hogy meglátok egy nekem tetsző mintás darabot és mindegyikről kiderült, hogy ilyen behúzott a hátulja.
2023. szept. 3. 13:49
 9/26 anonim ***** válasza:
0%

Jól látod kérdező!

Ennél a kérdésnél alapból ezt a közönséges harisnyát veti fel a kérdező, de sokan még ajánlják is neki.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Sosem értettem, hogy egy rövid nadrág miért nem jobb ami szellőzik is, nem izzad annyira bele mint egy bokáig érő meleg szharban.

Ez már valóban túl ment az edzésen, ezek csak mutogatják magukat.

Undorító és közönséges.

2023. szept. 4. 11:33
 10/26 anonim ***** válasza:
50%
Rövidgatyában hozzáizzadsz mindenhez. Én csak itthon edzek, hosszú cicanaciban és topban, és a hátam kb melltartópántig van csak kint, de edzés végére csurom víz a jógaszőnyeg.
2023. szept. 4. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!