Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék női ruhákat vásároln...

Szeretnék női ruhákat vásárolni. Fiú vagyok, de elfogadtam magam és belátom, hogy lányként szeretnék tovább élni. Nincs bátorságom boltban próbálni, netről rendelek. Hogyan találom meg a jó méretet?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátnőim, akikkel tudnék próbálni vagy akiktől kérhetnék segítséget. (próbára bátorságom sem lenne!)

Egyelőre olcsóbb rucikat veszek, mert biztosan sokat fogok tévedni elsőre, még nincs kialakult stílusom, de nagyjából már tudom, mi tetszik és mi nem, és nagyjából érzem, hogy miben lennék magabiztos. :) Viszont a méretekkel zavarban vagyok... fiúként sem vettem sok rucit...

Akad valaki, aki szívesen mentorálna ebben? Nem szeretnék találkozót vagy ilyenek! Csak segítséget kérek.

2023. aug. 18. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az 1 es nagyon korrekt, ott a pont. Ritka az ilyen!!
2023. aug. 19. 10:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Idővel majd megy minden magától, főleg több személyes vásárlás meg hosszasabb ruhahordás után.

Az eladók meg nem néznek ki vagy itélnek el azért mert fiúként női dolgokat veszel, van jobb dolguk is. Más vevőknek meg semmi köze hozzá hogy mit csinálsz. :D

Pesten plázában vettem már sokszor fehérneműket, sose szóltak semmit.

Sőt 1x volt hogy egy konkrét tanga bugyiért mentem egy üzletbe mert nagyon megtettszett a weboldalon, de nem találtam sehol és az egyik eladó egy fiatal lány megkereste nekem és kérdezte hogy jó lesz e a méret mert ami eggyel nagyobb az csipőnél picit nagyobb csak, de viszont elől a háromszög jobban, eléggé kis minimál darab volt..:D Meg kérdezte hogy biztos tetszik e a fazon, stb, szóval ő is csak végezte a munkáját.

2023. aug. 23. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!