Hogyan legyen bátorságom felvenni egy felsőt, ami csak melltartó nélkül néz ki jól?
Nézd, a magyar embereknek nem lehet megfelelni.
Ha hosszú ruhába vagy azért fognak undorral nézni. Ha melltartó nélkül, akkor azért. Ha forrónaciba vagy akkor azért, ha pedig hosszú nadrágba akkor azért.
A világban mindig lesznek olyan önmagukkal meg nem elégedett emberek, akik mások hibáit keresik, hogy magukban megbotránkozzanak vagy röhögjenek.
De másoknak megfelelni mindig toxikus. Az egész világnak meg egész egyszerűen nem fogsz tudni megfelelni. Ha jól érzed magad abban a ruhadarabban akkor hord, úgy ahogy jól esik.
Viszont egy dologra vigyázz: emelt fővel közlekedj. Hamar meglátszik ha határozatlan vagy vagy szorongsz abban a felsőben.
Igazából nem akarok megfelelni, nem amiatt aggódom, hogy tetszik-e másoknak. Az a baj, hogy szorongok, ha bámulnak, teljesen mindegy, hogy milyen okból.
Viszont ma megpróbálom felvenni ezt a felssőmet úgy, hogy ráveszek egy inget kigombolva, ha meg kínosan érzem magam, akkor be tudom gombolni.
Én is így voltam ezzel pedig olyan ember vagyok aki pont letojja hogy kinek mi a véleménye, szóval ez nem ebből fakad. Nekem az a felső meg is maradt itthonra a kertben.😅 S még akkor is kicsit kellemetlen volt ha valaki betoppant, pedig volt melltartó nélküli korszakom is, de az látod jól elmúlt.
Bátor és biztonságos döntés is amit kitaláltál szerintem így egy vékony inggel jó lesz a napod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!