Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hegyes melltartóval mit lehet...

Hegyes melltartóval mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Vettem egy melltartót amit sajna nem próbáltam fel és olyan hegyes hogy szinte átszúrja a pólómat. Lehet ezzel valamit ügyeskedni vagy így jártam? Visszavinni nem akarom mert amúgy kényelmes és kemény 1000 forint volt.
2022. máj. 17. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz vele mit kezdeni. Az ilyet lehet làtni is rajta. Sosem próbàlom fel. Rànèzèsre látszik ha selejt, hegyes.
2022. máj. 17. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos ezzel ízlésesen semmit nem tudsz csinálni. Köré lehetne ragasztani valamit (de úgy, hogy a hegyes részre nem talált további réteget), ám ekkor a mosás nehézkes lesz, az eredmény megbízhatósága (reliability) pedig kétséges.

Mi baj azzal, ha hegyes? Legalább azt hiszik nincs rajtad melltartó és nagyon sok figyelmet kapsz majd az erősebbik nemtől.

2022. máj. 18. 06:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez nem úgy hegyes mintha nem lenne rajtam melltartó. Tudom mire gondolsz de ennek a hegye eléggé fent van.
2022. máj. 18. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!