Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lötyög a hátamon a melltartó,...

Lötyög a hátamon a melltartó, mihez tudok kezdeni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 174cm és 54-55kg. 75B-s melltartót hordok. Ennél laposabb vagyok, de a mellem alja addig ér mint a 75B-nek, szóval a kisebbe nem fér bele, alul kilóg. Ez egy nagyon hülye mondat volt? :D Nem tudom normálisabban kifejezni. Az is probléma hogy ami esetleg kosárban jó lenne, máshol szorít, nem kapok benne levegőt. A 75B-vel meg az a baj hogy mostanában folyton lecsúszik a pántja a vállamról (mindegy hogy mekkorára van állítva) plusz a hátamnál borzasztóan lötyög, simás beférnek az ujjaim. Az sem ritka hogy rajtam van a melltartó amikor kicsatolódik.

Szóval ezzel mit lehet tenni? Milyen melltartót ajánlanátok? 75B-től egyel kisebbe már belefulladok. Az lehet a baj hogy túl vékony vagyok? Mondjuk én nem látom magam annak, de nem igazán tudok másra gondolni.

Kérlek legyetek kíméletesek, nem sokat tudok ezekről a dolgokról, és nincs a közelemben olyan nő akivel megbeszélhetném. Szóval bocsi ha valami nagyon evidens lenne a válasz, vagy hatalmas hülyeséget mondtam :D

2015. nov. 29. 17:45
 1/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem értem, mi van :D A melled nem lóg ki a kosárból, állítható a pánt. Ha hátul lötyög, akkor bő rád, vegyél 70-est, és állítsd hosszabbra a pántot. Ha lecsúszik a pánt meg lötyög is, akkor nem jó méretet viselsz.Próbálj egy 70-est és állítsd a nagyobbik lyukba, esetleg lehet kapni ilyen betéteket, amivel 2-3 centivel meg lehet toldani a pántot.
2015. nov. 29. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
De akárhogy állítom a 70-es pántját, szűk! És van amelyikből alul kihurkásodik. Szóval kosárban nem rossz a 75B, nem annyira feltűnő hogy kicsi, csak a hátamnál meg a vállamnál, úgy hogy mindkét helyen legkisebbre van állítva
2015. nov. 29. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szoknod kéne. Ha hátul bő, akkor kisebb kell, mert így semmit sem tart. Ha a 75B kosárméretben jó, akkor 70C-t próbálj helyette. Ja és mérd meg mekkora a mellkasod a melled alatt.
2015. nov. 29. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Mármint a 70-est kéne szoknod, hogy kicsit szorosabb.
2015. nov. 29. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk...a szám a körméret, a betű a kosárméret. Ha a 75ös körméret nagy, akkoe vegyél 70-es melltartót. Ha a kosárméret kicsi, vegyél c kosaras melltartót. Az se baj, ha nem kínaiban vásárolsz, azok össze-vissza vannak méretezve.
2015. nov. 29. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Fogj egy mérőszalagot. Mérd le vízszintesen közvetlenül a melleid alatt és ugyanígy a mellcsúcson is (a mellbimbó magasságában).

Ezek alapján már a netes méretkalkulátorok alapján ki tudod számolni, milyen méret kell. Persze nem szentírás, mert fazontól és márkától függően lehetnek kisebb eltérések.

Az első szám valóban a mell alatt mért méret, ha a 75 nagy, akkor 70-es kellhet.

A kosár meg ABC-rendben van. Érdemes variálgatni, 75B, 70C és rá fogsz találni. Meg próbálj fel többféle fazont is, nem mindenkinek kényelmes az összes. :)

A vállpántok állíthatók. Érdemes olyat keresni, amin ezek cserélhetők, mert van, amelyikhez pocsék minőségűt adnak és kinyúlik. Vagy ha túl nagy, ki tudod cserélni kisebbre. Meg tudod keresztezni, ha olyan a ruha.

2015. nov. 29. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
70C 70B méreteket kéne próbálnod, és különböző formákat, nem pushup meg ilyesmi, hanem a normálisak közül.
2015. nov. 30. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Sportmelltartó?
2015. dec. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!