Az én pici melleimmel (65/A) is tud valamit kezdeni a push up melltartó?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 14:31
1/9 anonim válasza:
Egyszerűbb ha borogatod őket két napig majd elmúlnak
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. szept. 6. 15:19
3/9 anonim válasza:
ez egyaltalan nem vicces, nekem is ugyan ekkora:)
4/9 anonim válasza:
bocsánat de az elsőn nagyot nevettem XD :D
amugy sztem nem,mert ugye a push- up ugye felnyomja a meglévőt de ha kb nincs mit felnyomni...akk az csak szivacs marad.
am meg hülyeség a push-up. gondolom még fiatalka vagy, nem kell kidobni magad és követni a többi birkát
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy sokat segítene rajta.Ha lenne egy B-s cicid akkor már lehetne valamit csinálni,de így..:( Egyébként ne használj push-up-ot,nagyon egészségtelen...:(
6/9 anonim válasza:
Nyugi lányok, egy jó seggel lehet kompenzálni:P
7/9 anonim válasza:
nekem 70A-s és érdekes az én kis cicimből is lehet push up-al jót csinálni de majd a szilikon.. :)
8/9 anonim válasza:
minek, ekkora mellekkel is lehetsz szép meg szexi. a szilikont meg felejtsd el:D az nem bejövős.
9/9 anonim válasza:
Utolsónál a pont. A 65 centis körméretből ítélve vékony, pici lány vagy, pont hogy a nagy mellek néznének ki hülyén rajtad ilyen alkattal, ez teljesen jó és hozzád illő méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!