Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy egyreszes furdoruha...

Vettem egy egyreszes furdoruhat, viszont nincs benne sem szivacs, sem merevito. Mit lehetne kezdeni vele? Nagyon jol nez ki a furdoruha, sajnaltam volna ott hagyni. Ezek a tapados melltartok a vizben lejonnek? Vagy valami mas tipp?

Figyelt kérdés

2021. júl. 9. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni külön fürdőruhához olyan szivacsot, én olyat varrnék bele óvatosan.
2021. júl. 9. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Varrónő lehet tud bele betétet szerkeszteni.
2021. júl. 9. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Otthon biztos nem nyúlnék hozzá. Egyszer akartam hasonló malőrt véghezvinni, a végén a kukában végezte. Ezekkel a fürdőruha anyagokkal nem egyszerű otthon, tűvel dolgozni, könnyű tönkrenenni az anyagot és nem teljesen úgy reagál a cérnára, mint egy paut/műszálas anyag. Ha csak úgy beleteszel/aláveszel valamit, biztos le fog jönni a vízben, de minimum elcsúszkál, na meg nem is kényelmes. Vagy így hordanám vagy varrónőhöz vinném. Végső esetben ha megvan a blokk visszavinném és vennék helyette mást, ami tényleg megéri, mert ezt hiába lett volna kár ott hagyni, mégis otthon kell rajta még barkácsolni. Ilyet nem szabad megvenni.
2021. júl. 9. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Ezek ilyenek. Ha az alkatod nem engedi, hogy így viseld, akkor ez nem a te fazonod, ne erőltesd. Ha nagyon muszáj, akkor vegyél tapaszt, ragasztószalagot és ragaszd a helyére amit kell, de ez is max medence mellett/parton heveréshez jó, vízben lejön. Az öntapadós melltartó főleg, plusz hülyén is néz ki, ha átüt.

Ha nem úgy van kialakítva eleve, a legjobb varrónő se tud vele mit kezdeni, nem lesz jó a végeredmény. Szóval vagy így hordd, vagy engedd el a témát.

2021. júl. 9. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom csajok🥺
2021. júl. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!