Vettem egy egyreszes furdoruhat, viszont nincs benne sem szivacs, sem merevito. Mit lehetne kezdeni vele? Nagyon jol nez ki a furdoruha, sajnaltam volna ott hagyni. Ezek a tapados melltartok a vizben lejonnek? Vagy valami mas tipp?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 17:15
1/5 anonim válasza:
Lehet kapni külön fürdőruhához olyan szivacsot, én olyat varrnék bele óvatosan.
2/5 anonim válasza:
Varrónő lehet tud bele betétet szerkeszteni.
3/5 anonim válasza:
Otthon biztos nem nyúlnék hozzá. Egyszer akartam hasonló malőrt véghezvinni, a végén a kukában végezte. Ezekkel a fürdőruha anyagokkal nem egyszerű otthon, tűvel dolgozni, könnyű tönkrenenni az anyagot és nem teljesen úgy reagál a cérnára, mint egy paut/műszálas anyag. Ha csak úgy beleteszel/aláveszel valamit, biztos le fog jönni a vízben, de minimum elcsúszkál, na meg nem is kényelmes. Vagy így hordanám vagy varrónőhöz vinném. Végső esetben ha megvan a blokk visszavinném és vennék helyette mást, ami tényleg megéri, mert ezt hiába lett volna kár ott hagyni, mégis otthon kell rajta még barkácsolni. Ilyet nem szabad megvenni.
4/5 anonim válasza:
Ezek ilyenek. Ha az alkatod nem engedi, hogy így viseld, akkor ez nem a te fazonod, ne erőltesd. Ha nagyon muszáj, akkor vegyél tapaszt, ragasztószalagot és ragaszd a helyére amit kell, de ez is max medence mellett/parton heveréshez jó, vízben lejön. Az öntapadós melltartó főleg, plusz hülyén is néz ki, ha átüt.
Ha nem úgy van kialakítva eleve, a legjobb varrónő se tud vele mit kezdeni, nem lesz jó a végeredmény. Szóval vagy így hordd, vagy engedd el a témát.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom csajok🥺
2021. júl. 9. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!