Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A kard tetoválás mellé mit...

A kard tetoválás mellé mit ajánlotok hogy a bátorságot, hűséget és a szabadságot is kifejezze?

Figyelt kérdés

Olyan tetoválást szeretnék, ami azt fejezi ki valamilyen formában, hogy mindíg hű maradok saját magamhoz és a véleményemhez, akárki akármit gondol vagy mond. Tarkómra szeretnék egy mintát, ilyesmi szöveggel: I will never cheat myself.(ha ez így helyes)

Egy stilizált kardra gondoltam első sorban, de mást is mondhattok ami illik a témához! Szeretném megtalálni a tökéletes formát, előre is köszönöm és várom az ötleteket :)

20/L

2014. aug. 5. 10:22
 1/7 Lingamos Mocita ***** válasza:

Szia!

Szerintem,a kard mellett a magyar trikolor zászló vagy a magyar kokárda is jól nézhet ki,mint tetkó! :)

2014. aug. 6. 09:36
 2/7 Lingamos Mocita ***** válasza:

Az angol mondatod is úgy helyes,ahogy leírtad! ;)

Na,és hova gondoltad? :)

2014. aug. 6. 09:39
 3/7 anonim válasza:

Lehetne egy kereszteslovag is a tetoválás, esetleg egy térdelö páncéloslovag meghajtott fejjel, elötte meg a kard a földbe szurva amit a 2 kezével tart. A páncélzata meg mintákkal lenne kiegészitve. A batorsagot jelkepezne a lovag, a kard a szabadsagot, a huseget meg esetleg egy cimer, vagy valami, ami irant huseget erzel, ez nagyon szepen kidolgozva ezüstös kékes szinben. Várom a válaszod, hogy tetszik neked az ötletem :)

A szöveget szerintem haggyad, szerintem az effele szovegek divatszovegek, bar ez a szemelyes velemenyem.

2014. aug. 6. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Tetszenek az ötletek, a magyarságot inkább kihagynám belőle, mert a hazámban sok olyan dolgot tesznek az emberek (akik nem látnak a szemüktől) ami nem nyeri el tetszésem, tisztelet a kivételnek. Tarkómra/hátamra szeretném, nem túl nagyban. A szöveg azért kell, hogy eszembe juttassa mindíg, hogy mi a lényeg, mert sokszor hajlandó vagyok magamat mások alá rendelni, mások érdekeit nézni a sajátom rovására, és sokszor próbáltam megváltozni negatív irányba mások kedvéért, amit soha többé nem szeretnék a fejembe venni. Jó érzés ha tudom hogy ott van rajtam, a bőrömben a mondat és erőt ad ahhoz hogy mindíg harcoljak és kitartsak, nem másokért kell, hanem magam miatt.

A szárny hogy illene a kardhoz? Azt olvastam valahol hogy a veszély fölé emelkedést és az őrangyalt is szimbolizálhatja, de nem tudom a net mennyire megbízható forrás. Készítettem is egy vázlatot a kardról és a szárnyról, ha valakit érdekel feltölthetem :)

2014. aug. 6. 11:38
 5/7 Lingamos Mocita ***** válasza:
Engem érdekel! :)
2014. aug. 10. 15:22
 6/7 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2014. aug. 19. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, előző nem az volt, itt a jó link :DD

[link]

2014. aug. 19. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!