Szeretnék női ruhákat vásárolni. Fiú vagyok, de elfogadtam magam és belátom, hogy lányként szeretnék tovább élni. Nincs bátorságom boltban próbálni, netről rendelek. Hogyan találom meg a jó méretet?
Nincsenek barátnőim, akikkel tudnék próbálni vagy akiktől kérhetnék segítséget. (próbára bátorságom sem lenne!)
Egyelőre olcsóbb rucikat veszek, mert biztosan sokat fogok tévedni elsőre, még nincs kialakult stílusom, de nagyjából már tudom, mi tetszik és mi nem, és nagyjából érzem, hogy miben lennék magabiztos. :) Viszont a méretekkel zavarban vagyok... fiúként sem vettem sok rucit...
Akad valaki, aki szívesen mentorálna ebben? Nem szeretnék találkozót vagy ilyenek! Csak segítséget kérek.
A személyeshez tényleg nyuszi vagyok! De azért nagyon köszönöm, igazán kedves vagy!
Az a baj, hogy egy leggingshez olyan mérettábla van, ami mellméretet ír, egy bodynál meg pl. lábszárhossz. :( Ez most így nyilván egy általánosítás... és ugye, azért fiúként más testalkatom van, mint egy igazi lánynak, mert arányaiban a lábam rövidebb, a vállam szélesebb a csípőm keskenyebb a derekam szélesebb... :D szóval, kész csődtömeg vagyok lánynak. :) (fiúnak is, csak annak más az oka, haha)
Egyszer próbáltam a turit, de tényleg végig az az érzésem volt, hogy kinéznek a női ruhák közül.
Szerintem az, hogy turiban kinéznek a női ruhák közül, csak a fejedben van.
Én pl. ma is megnéztem a férfiruhákat, hátha találok valamit a férjemnek, és ő is mindig megnézi a nőit, hátha talál valamit nekem...
Ha pesti vagy: a Teréz körúton, az Oktogontól a Nyugati felé jobb oldalon van egy Cream turkáló. Az egyik eladó egy fiatal srác, akinek színesre ki van lakkozva a körme.
Na, ő tuti nem néz ki téged.
Gondolom fiatal vagy ezért vagy szégyelős, de idővel több önbizalmad lesz, a negatív véleményeket is tudod kezelni, legalább is reméljük.
Mindig érdemes felpróbálni egy ruhát ha veszünk,amit fel lehet nyilván, általában van próbafülke legtöbb helyen,ott nyugodtan felpróbálgatod amit akarsz,látod hogyan nézel ki és hordod.
Szerintem nagyon fontos dolog, hogy megtanuld leszarni, amit mások gondolnak rólad, bámuld vissza őket, ha megbámulnak, lássák milyen szar... Nem azt mondom, hogy egy idegbombának kell lenni, de ez egy olyan dolog, amihez semmit közük nincs, és ha csak nehezíteni akarják ezt az eleve nehéz döntésedet, akkor szégyelljék magukat.
Egyébként én lányként is mindig felpróbàlom a dolgokaf, és sokszor jó, hogy a saját méretem se áll jól, stb, szóval tényleg fontos, hogy le legyen tele a szekrényed felesleges lomokkal.
Köszönöm! Nagyon kedvesek vagytok!
Aranyos volt az idegbomba kifejezés. :) Mennyire igazad van, basszus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!