Túlsúlyosként csinos öltözködés?
Hol vásárolsz? Vagy nem találsz boltban és varratsz?
Milyen stílusban öltözködsz? Milyen praktikáid vannak?
Hasznos tanácsokat várok.
A lehető legegyszerűbb farmer plusz felsők stílusom van sportcipővel. A fő hogy kényelmes legyen.
Egy bizonyos szintig találtam magamra egész normális cuccokat, nyilván molettruha üzletben, de azért keresgélni kellett, mert nem mindegyik ment el még ilyen méretig sem. (női 56-os nadrágméret, és 5xl-es felsők 130 kilóval). Ezek még egészen jól néztek ki, úgy magukban, a vállfán. Rajtam már semmi nem nézett ki igazán jól ilyenkor sem.
Később már csak extrém méretű férfiruha üzletben vettem nadrágokat (84-es férfinadrág számozás szerint), mert csak az jött rám 170 kilósan.
Aztán osztottam, szoroztam, már amúgy is szarul éreztem magam nagyon, és inkább lefogytam, mert olcsóbb, mint ekkora cuccokat venni még tizenéven keresztül. Egyetlen nadrág 11-12 ezer ft volt ekkor méretben, és hát a combjaimnál hamar szétkoptak. A felsőim még ilyenkor is jók voltak, azokból nem kellett nagyobb 5xlnél. Ekkor még beruháztam jó nagy nadrágokra, és a fogyásom nagy részében ezeket hordtam övvel.
Amikor már tényleg nagyon kényelmetlenül lógott mindenhol, csak akkor cseréltem és akkor is csak 2 pótnadrágot vettem. Majd a teljes ruhatáramat csak a fogyás végén cseréltem le. Így olcsóbb volt, mint 10-20 kilónként teljes ruhatárat lecserélni. Azt nem tudtam volna finanszírozni.
Most már 64kg vagyok/175cm, normál méretben normál boltban találok magamra mindent. Fajtája, fazonja válogatja, de nagyrészt 40-42-es nadrágokat hordok, 90D mellméret, L-es méretű felsők, nekem abszolut megfelel a régi önmagamhoz képest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!