Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Női öltözködés nyáron, hidegben?

Női öltözködés nyáron, hidegben?

Figyelt kérdés
Volt ugye pár igencsak hűvös, sőt esős nap. Férfiként az érdekelne, hogy a lányoknál milyen gondolatmenet eredményeként születik meg az az öltözködési megoldás, miszerint e legmegfelelőbb outfit ilyenkor a rövidnaci (max 30 centi, tehát pitschanadrág kategória) + vastag pulcsi, sőt pufidzseki, minősített esetben papuccsal súlyosbítva?
2023. aug. 10. 21:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%
Én ilyenkor is biciklis gatyában voltam, felül egy szürke kapucnis pulcsival. Rendes száras gatyesz, nem az általad említett kategóriába tartozik. Hogy miért ebben voltam? Mert kényelmes és ebben érzem jól magam, nyáron csak bicónaciban szeretek lenni. De az is igaz, hogy a munkahelyemen kívül ilyen időben csak otthon voltam.
2023. aug. 10. 21:52
 2/38 anonim ***** válasza:
78%
Van, akinek nem fázik a lába.
2023. aug. 10. 21:52
 3/38 A kérdező kommentje:

2.

Na persze. Főleg amikor már felül kabátozik.

2023. aug. 10. 21:54
 4/38 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, én sem értem, nem is öltözöm így, de ezt szokták mondani (2.)
2023. aug. 10. 21:56
 5/38 hosszúhajú ***** válasza:
31%
én nem értem hogy lehet alul nyárra öltözni, felül őszre. ez olyan nekem mint sportcipő 35 fokba zoknival, két évszak keveredése. ha fázom mindenhol fázom, ha melegem van mindenhol melegem van. szóval bejött a tavaszi nadrág a nyári helyett, a félcipő a szandál helyett, a rövid ujjú helyett hosszú, a nyári kardigán helyett pulóver és még kabát, és megjelent a zokni is, és a kendő is. és a nyári szövettáskát is normálra cseréltem. kb csak a bugyit nem....ja, és még a hajamat is leengedtem - legalább az is melegít... az ilyen megkavarodott öltözködés szerintem annak van, aki nem bírja lelkileg elengedni a meleget és szeretne még valamit mutatni. vagy csak nem hiszi el hogy hideg van és még bízik abban hogy a naptár augusztust mutat. csak nem lehet olyan szar idő - elven. vagy nem akar gáz lenni októberi cuccban - pedig nem az!!
2023. aug. 10. 22:03
 6/38 A kérdező kommentje:
5. Kétségtelenül létezik ez a típus, főleg nyaralóknál, amikor akárhány fok is van, csak azért is mindig legalább 25 fokhoz öltözik, mert nehogymá, hiszen nyaral, de ők legalább abban következetesek, hogy alul-felül libabőrösek. De, hogy annak mi forog a fejében, aki reggel kinéz az ablakon, szitáló eső, 14 fok, mit vegyek fel, kisnacit persze, pólóval, aztán 1 perc múlva visszamegy, mert picit mégiscsak hidegnek tűnik és akkor csak felülre egy nagykabát, jóvanazúgy.
2023. aug. 10. 22:13
 7/38 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell mindig a másikkal foglalkozni?

Nem kell mindig mindenre tudni a választ!

Foglalkozz saját életeddel. Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar. Magánügy. Vagy téged miért bánt az, hogy egyes tinicsajok így öltöznek fel? Az ő dolguk, nem?

2023. aug. 10. 22:19
 8/38 hosszúhajú ***** válasza:
100%
az jutott eszembe erről hogy nem lehet hogy nyaraló - mint ahogy írod - és nem vitt magával semmi hosszút alulra? egyszerűen csak nincs nála?
2023. aug. 10. 22:20
 9/38 A kérdező kommentje:

7.

Miért jön mindig valaki, aki idehányja, hogy nem kell kíváncsinak lenni, mindenki törődjön a saját dolgával? Nem te határozod meg, hogy én mire akarom tudni a választ. A te hozzáállásoddal még mindig a fákon lennénk.

2023. aug. 10. 22:23
 10/38 hosszúhajú ***** válasza:
100%
az ember kíváncsi érdeklődő, erre van a gyakori.
2023. aug. 10. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!