Női öltözködés nyáron, hidegben?
Érdekes, hogy ennyi nem fázós nő van,akik télen is gyakran harisnya nélkül járnak, a pasik meg most nyáron amikor pár nap hűvösebb volt, rögtön visszavették a hosszú nadrágokat 😄.
És ezeket a pasikat nevezik igazi ffiaknak 🤣.
Egy sincs közölük,aki október és április között felvenne rövidnadrágot 😄
28.
Tehát decemberben is, ha enyhébb nap van 14 fokkal, akkor is pitschagatyában mászkálnak kabátban. Ja, nem. Mégiscsak naptárhoz öltözködnek, kapjál már fényt. Óvodásoknak meséld be ezt a hülye elméleted, hogy felül megfagy, alul megsül. Bár szerintem ők sem hinnék el.
Nem mondtam, hogy megfagy vs megsül. A felsőtestem (nekem személy szerint) hidegebbnek érzi a 20 fokot, mint a lábaim. Ha kilépek az ajtón, és visszafordulok extra ruháért, mert hideg van, az pulcsi lesz, nem másik gatya.
Most ez csak az én példám, nekem nincsenek nadrágjaim, de évek óta telente sima leggings van rajtam alul. (Szoknya alatt, mint harisnya.) Vannak bundásaim, de azokat már rég nem vettem fel, mert az én hőérzetemnek ezek a telek elég langyosak.
Nézd, ez van velem. Hogy miért, azt nem tudom, soha nem érdekelt, soha nem gondoltam, hogy probléma lenne.
Én is hamarabb veszek fel pulovert,kint hosszú nadrágot.Ha esik és nincs olyan nagyon hideg,akkor is picsa gatya,szandál.Egyrészt nem fazik a lábam annyita,meg ha a sok hülye felcsap kocsival nem retkes nadrágban mászok végig a várisban.
De neked kár magyarázni.
Angolosoknak:
"The reason revolves around the fact that heat (in the scientific sense) is not the temperature of an object, but the flow of energy from one object to another. What you really feel when you perceive that the air is cold is that your body is losing thermal energy to the air. This flow of energy happens more quickly when there's a larger temperature difference: a hot mug will transfer energy to the air more rapidly than a mug that's just warm.
The upper half of your body tends to maintain a higher temperature because you have vital organs (heart, lungs, brain) in the that half, but not below your waist. So your legs will get physically colder than your upper half in a cold environment, and will transfer energy to the air more slowly than your torso. As a result, your legs don't actively feel cold (or not as cold as your upper half), as they're not heating the air as much."
33.
Milyen 20 fok? Kabátos időről beszéltem végig, 14 fok volt minap egész nap, szitáló esővel, aznap láttam több ilyen szerkót is. Nem az a téma, hogy alul jobban bírjuk pár fokkal és ezért általában előbb kerül fel hosszú ujjú, mint hosszú gatya, hanem hogy hogyan lehet így felöltözni, hogy pufidzseki, de 20 centis kisnacival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!