Volt ugye pár igencsak hűvös, sőt esős nap. Férfiként az érdekelne, hogy a lányoknál milyen gondolatmenet eredményeként születik meg az az öltözködési megoldás, miszerint e legmegfelelőbb outfit ilyenkor a rövidnaci (max 30 centi, tehát pitschanadrág kategória) + vastag pulcsi, sőt pufidzseki, minősített esetben papuccsal súlyosbítva?
Ez férfiaknál is így van. Ha túl hűvös az idő a sima póló-rövidnadrág kombóhoz, inkább vesz fel az ember a pólóra egy extra pulóvert, mint hogy alulról húzzon rövidnadrág helyett hosszút. A pulóvert ugyanis könnyű levenni, ha melegebbre vált az idő. És hát nyáron ha csak egy fél órácskára eláll az eső és kisüt a Nap, rögtön sokkal melegebbnek érződik. Ha meg főleg beltérben van dolgod, az épületek napokig bent tartják a meleget.
2023. aug. 11. 00:22
12/38 anonim válasza:
„ vagy csak nem hiszi el hogy hideg van és még bízik abban hogy a naptár augusztust mutat.“
Miért is temetjük a nyarat? A következő hét közepén még éjjel is huszonfokok lesznek..:D
2023. aug. 11. 03:10
13/38 anonim válasza:
"Nem te határozod meg, hogy én mire akarom tudni a választ...A te hozzáállásoddal még mindig a fákon lennénk."
Ha erre a kérdésre megtudod a választ, ez mennyiben fogja előre vinni a saját életedet?
Mennyivel lesz jobb, minőségibb?
Ne keverjük már a szezont a fazonnal, oké?
2023. aug. 11. 07:35
14/38 anonim válasza:
Ugyan ez van télen is,kabát,csizma, pucér lábakkal.
Tudod a nőknél alap outfit a lábak kiemelése,szabadon hagyása,ezt már egy tini is tudja.
2023. aug. 11. 08:12
15/38 anonim válasza:
Én azért cagyok rövid nadragban,mert ha esik,akkor legfeljebb csak a csupasz lábam lesz vizes,sáros.Még mindig jobb,mint hosszú nadrágban fagyoskodni.És nekem se fázik a lábam,a karom,hátam jobban.
2023. aug. 11. 09:27
16/38 anonim válasza:
Mert okosak, és tudják, hogy a törzs melegentartásával tudják megőrizni a maghőmérsékletüket. Az, meg, hogy qrva ízléstelen, nem zavarja őket.
2023. aug. 11. 09:44
17/38 anonim válasza:
Pulcsi / dzseki reggel melegen tartja, utána pedig könnyű levenni. Könnyebb, mint gatyát cserélni meg váltócipőt hurcolni.
2023. aug. 11. 10:14
18/38 anonim válasza:
Mert a párás, meleg időben berohad a lábam a hosszúnadrágba. Max 1 napig volt hűvös múlt héten,a többi inkább idegesítő párás,fülledt,felhős nyári nap volt. A lábam nekem sem fázik általában. Ha hűvös van,felülre öltözöm először. Azt könnyebb le-fel venni,mint egy nadrágot. De nem tudom,hány éves vagy,hogy ezt így magyarázni kell.
2023. aug. 11. 10:22
19/38 Sunshinedoll válasza:
Tippeket szeretnél arról, hogy bújj bele egy p-csanadrágba?
2023. aug. 11. 13:48
20/38 anonim válasza:
Nekem a lábam hossza soha nem fázik, csak a testem. Itthon is top+rövidnadrág, és felülre pulcsi vagy kardi a megszokott. Nem tudom, miért van ez, engem nem foglal le annyira, mint téged.
A pizsiszettjeim is ilyenek, rövidgatya, hosszú ujjú felső, és a lábamat még ki is dugom a paplan alól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!