Túlsúlyosként csinos öltözködés?
Figyelt kérdés
Hol vásárolsz? Vagy nem találsz boltban és varratsz?
Milyen stílusban öltözködsz? Milyen praktikáid vannak?
Hasznos tanácsokat várok.
2023. aug. 12. 19:58
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb és olcsóbb lenne lefogyni.
3/12 anonim válasza:
A régi ruháimat hordom, amibe még beleférek, meg kaptam pár nagyobb pólót. Nincs motivációm újakat venni, meg hát fölösleges pénzem sem.
4/12 anonim válasza:
"Hasznos tanácsokat várok."
1. A leghasznosabb az, hogy az egészséged miatt azonnal hozzá fogsz lefogyni.
2. Az összes bolt kínálatában vannak nagyméretű ruhák. Te eddig ezt nem tudtad?
5/12 hosszúhajú válasza:
én mindig abban reménykedem hogy jövőre lefogyok, így nem költök sok pénzt, azt is inkább turiba. ott van nagy méret, ha túl nagy beveszem. most megint van rajtam 10 kiló többlet és úgy oldom meg hogy sose adok túl a régi ruháimon. így van elég arra hogy akár kombináljak egy 20 éves darabot egy mostanival, vagy átalakítok. egy kisebb gombos blézerbe cipzárt varrtam volt rá elég hely hogy kijjebb tegyem. egy nadrágot szétvágtam oldalt a varrásnál és egy hosszanti csíkot varrtam bele hogy bővebb legyen, vettem anyagot és tökegyszerű sima nyáriruhát varrtam. nem tanultam varrni, csak olyan logikus az egész. aztán egy kisebb méretű egyszerű felsőmet körberajzoltam anyagon, nagyobbra vettem és varrtam ugyanolyat csak nagyobba. szóval kilós turkáló, sok régi ruha, némi átalakítás és varrás. na meg kapok családba ha valaki fogy nekem adja.
6/12 anonim válasza:
5.
"van nagy méret, ha túl nagy beveszem".
Ez nem a szexrovat. :)
7/12 hosszúhajú válasza:
6. nem értem miről beszélsz. ha túl nagy méretűt veszek, de csak 1-2 centivel akkor azt beveszem. kategóriát tévesztettél..
8/12 anonim válasza:
MÁSODIK válaszolónak üzenem: addig amíg le fogy járjon meztelenül??
Nem hiszem el hogy ilyen rosszindulatú emberek vannak!
Ha nem tudsz valahova értelmeset írni ne is írj.
9/12 anonim válasza:
8.
Mert szerinted most meztelenül jár-kel?
10/12 anonim válasza:
Valószínű hogy nem de az is valószínű hogy jelenleg nem nagyon tudja honnan öltözködjön és hogyan! Ebben kért segítséget nem abban hogy tanácsokat kapjon fogyásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!