Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is szétkopik középen a...

Másnak is szétkopik középen a farmerja? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy 3-4 év hordástól bármilyen farmer szétkopik elől, a combjaim közt. Még egy jóminőségű Levi's is, ami leértékelve sem volt olcsó :(

Más is így van vagy a járásom, testtartásom rossz? Annyit hozzáteszek, hogy enyhe gerincferdülésem van, de nem tudom, befolyásolja-e a járást.

2023. aug. 11. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Surlodik talán, összeérnek a combjaid.
2023. aug. 11. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
A nézését és a járását... lálálálálálá 😂
2023. aug. 11. 15:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak nálam fordul elő? :(
2023. aug. 11. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem érnek össze a combjaim, úgyhogy ott nem kopik, csak a fenekénél, ahol ülök rajta meg a bicikliülés dörzsöli, de még így is kell neki legalább 10 év, mire kikopik annyira, hogy el kelljen dobni.
2023. aug. 11. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Levis 2-3 év, Retro Jeans 7!!!hónap, olcsó névtelen farmer soha. Ja és vékony vagyok.
2023. aug. 11. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkivel ez a helyzet akinek összeérnek a combjai.

És nem, nem csak dagiknak érnek össze, ez teljesen adottság kérdése

2023. aug. 11. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Persze, egy idő után elkopnak. Nem örökös darabok ezek. Főleg ezek a mostanában divatos vékony anyagúak.

Amúgy 3-4 év nem olyan rossz arány. Feltételezem nem ugyanazt hordod minden egyes nap. Van 8-10 gatyád, amivel 30-40 évig elvagy.

2023. szept. 4. 19:13
 8/9 A kérdező kommentje:
#7, igen, gondolom a fogyasztói társadalom ösztönzése miatt a mai farmerek már így vannak megcsinálva :( volt, hogy vettem 40 éves dzsekit, ami kicsit volt csak kopott bezzeg.
2023. szept. 5. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szétszakad ott mindig, mindenféle farmer, méghozzá elég hamar, úgy 80-100 használati nap után. Igaz, én megyek vagy 10 km-t per nap, és nekem is összeér a combom, nem tagadom, van egy 10 kg felesleg. F
2023. szept. 23. 01:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!