Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy vékony alkatú pasi felvehe...

Egy vékony alkatú pasi felvehet magában leggingset utcán?

Figyelt kérdés

Én fiatalos pasi vagyok, gyakran hordok biciklizéshez és futáshoz,kocogni, nagyon szeretem, szívesen felvenném utcán is ahogy a csajok, nem szeretem a rövidnadrágot,ezek pedig jó vékonyak.

Mit gondoltok ha utcán ilyen forma nadrágos pasit látnátok,akár magában, rövid pólóval hordva?

2023. aug. 11. 14:30
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

#19-20 bocsi, nem vettem észre a kérdéseid 😉.

Nekem a fényes fajták jönnek be, ami olyan latex hatású.

#30 nagyszerű dolog,de szerintem azzal lehet a legtöbbet tenni, hogy divat legyen,ha akiknek bejön azok gyakran hordjuk.

Egy ruhanemű hordásáért nem kellene bárkitől is engedélyt, elfogadást kérni.

A divat is spontán alakul, a divatban végtelen variációk vannak,de a pasik leragadnak néhány stílusnál.

A nők is folyton kitalálnak egy új stílust, ami vagy tetszik vagy nem.

2023. aug. 13. 14:06
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
mért ne de nem önmagában hord hosszú pólóval vagy hosszú pulóverel énis ugy használom bőrhatású spandex leggisemet.
2023. aug. 14. 16:29
 33/38 A kérdező kommentje:

Nem önmagában szoktam, de mondjuk nekem a fényes színes fajták jönnek be, olyanokat meg nem árulnak.

Rendelés meg kockázatos,mert könnyen rossz méretű lehet.

Meg valamiért szúrja némely ember szemét.

Pl növérem néha felvett ezüst színűt, nagyon jól nézett ki,de anya lebeszélte, meg nyagatta érte.

2023. aug. 14. 17:03
 34/38 A kérdező kommentje:
Ez a férfi leggings divat kb 10 éve elterjedt Usában és Angliában meggings néven, akkor és azóta sem lett nálunk divat. [link]
2023. aug. 14. 17:17
 35/38 A kérdező kommentje:
2023. aug. 14. 17:20
 36/38 anonim ***** válasza:
90%
32 vagyok hát barátom ezért nem lett nálunk divat mert ha egy férfi ilyet vesz fel akkor B*zi meg minden olyankor egy szóval sajnos ebben országban. de igazából nem érdekel ki mit mond akkor is hordani fogom.
2023. aug. 14. 18:33
 37/38 A kérdező kommentje:

36, nem kell azokkal a retardált bunkókkal foglalkozni, az ilyenek bárkibe belekötnek.

Aki meg melegnek néz,hát csak a buta felfogása hajtja,egy ruhanemű lehet unisex,a legging pont ilyen.

2023. aug. 14. 18:49
 38/38 anonim ***** válasza:
95%
egyetértek de nem kell unisex legginst hordani van már férfiaknak tervezett legginst is ahogy irtad meggingsnek hivják én (kapow meggings) oldalról rendeltem kb 1 éve bőrhatású spandex leggist igaz eléggé drága és drágaért is vettem.
2023. aug. 14. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!