Egy vékony alkatú pasi felvehet magában leggingset utcán?
Figyelt kérdés
Én fiatalos pasi vagyok, gyakran hordok biciklizéshez és futáshoz,kocogni, nagyon szeretem, szívesen felvenném utcán is ahogy a csajok, nem szeretem a rövidnadrágot,ezek pedig jó vékonyak.
Mit gondoltok ha utcán ilyen forma nadrágos pasit látnátok,akár magában, rövid pólóval hordva?
2023. aug. 11. 14:30
11/38 anonim válasza:
Oké, és miért foglalkozol a kettes válaszolóval? Valszeg egy megkeseredett szerencsétlen, aki azzal tölti idejét a gyakorin, hogy idegen embereknek beszólogossan. Edzőtermet még ő sem látott belülről, 100kg alatt meghalna.
12/38 A kérdező kommentje:
#10/11 én biztos felveszem majd márcsak az ilyen retardáltak miatt is,helyre tenni a pöcs egóját 😄
2023. aug. 11. 15:46
13/38 A kérdező kommentje:
Amúgy azt nem értem, hogy ha nyilvánosan utcán sportcélból hordják, pedig kiadja a formákat elől,hátul is, akkor simán felvenni már miért nem általános?
2023. aug. 11. 16:19
14/38 anonim válasza:
Így van. Ebben viszont van igazság ne hogy, már te érezd magad kellemetlenül!!! Érezze ő hogy legalább neked van bátorságod! Szégyen hogy az öltözködés már bün. Bün hogy, olyan valamit szeretne az ember viselni amit szeret!!!
15/38 anonim válasza:
Azt gondolnám hirtelen, hogy, "na még egy ember, aki nem tud/akar ízlésesen öltözködni". Majd 2 perc múlva elfelejteném az egészet, mert kisebb gondom is nagyobb annál, hogy ki milyen ruhát hord.
16/38 A kérdező kommentje:
#15 nem gagyi és sport fazonú leggingsben akarok járni, hanem amit utcára is való.
2023. aug. 11. 18:07
17/38 anonim válasza:
Vedd fel. Tdgyel
Mdg mindent,amit akarsz. Egy eleted van.
18/38 anonim válasza:
Én is szoktam hordani, szerintem a sportfazonú teljesen jó, a hozzáillő kiegészítőkkel, mindenki azt hord amit akar
19/38 anonim válasza:
Sima pamut leggingset vagy a fényesebb spandex anyagú feszülős futónadrágot akarod utcán hordani?
Illetve milyen színben?
Mit vennél fel hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!