Egy vékony alkatú pasi felvehet magában leggingset utcán?
Én fiatalos pasi vagyok, gyakran hordok biciklizéshez és futáshoz,kocogni, nagyon szeretem, szívesen felvenném utcán is ahogy a csajok, nem szeretem a rövidnadrágot,ezek pedig jó vékonyak.
Mit gondoltok ha utcán ilyen forma nadrágos pasit látnátok,akár magában, rövid pólóval hordva?
#21 te felveszed ?
Én is amikor látok nőket gyakran magában hordva kutyát sétáltatni,vagy utazni, boltban stb arra gondolok mindig vajon ez miért nem lehet divat pasikon is?
Pláne azoknak mint én,aki utál rövidnadrágban lenni még otthon is, a legging pedig ideális lenne,
De biztos kapnák ezért beszólásokat bunkó gyökerektől,az meg nem hiányzik, hogy elrontsák a hangulatom. Nem mintha megijednék tőlük.
Magában...!? Az azt jelenti, higy csak a legings, amúgy anyaszült meztelenül!? :D
Én támogatom!
24/f/homoszexuális
Én támogatom és ezt Nőként írom neked
Csak az a lényeg hogy a póló takarja azt amit kell:)
#27 köszi, kedves vagy 😊.
Mondjuk nem vagytok egyformák abban hogy ki hogyan vegye fel, mert olvastam hasonló kérdéseknél ahol a egyes nőknek bejönne ha látszódna a popsi formája is,egy jó fenekű pasinak.
Erre hoztam létre egy petíciót pár napja ;)
A petíciók pont hun a legutóbbi petíciók fül és ott a leggings unisex elfogadottsága. Nem kell megadni semmit, anélkül is alá tudjátok írni és kérlek osszátok meg ti is !
25/F vagyok, heteró, itthon, sporthoz mindig leggingst veszek fel és baromira fel..., hogy a nők mindent megtehetnek, mi meg majd csicskuljunk be... NEM !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!