Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy vékony alkatú pasi felvehe...

Egy vékony alkatú pasi felvehet magában leggingset utcán?

Figyelt kérdés

Én fiatalos pasi vagyok, gyakran hordok biciklizéshez és futáshoz,kocogni, nagyon szeretem, szívesen felvenném utcán is ahogy a csajok, nem szeretem a rövidnadrágot,ezek pedig jó vékonyak.

Mit gondoltok ha utcán ilyen forma nadrágos pasit látnátok,akár magában, rövid pólóval hordva?

2023. aug. 11. 14:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Jó volna ha végre nem baszogatnák azokat akik szeretnek kényelmes ruhát hordani, szerintem ezerszer kényelmesebb egy leggings mint pl egy farmer nadrág egy átlagos sétához vagy ilyesmihez.
2023. aug. 12. 06:51
 22/38 A kérdező kommentje:

#21 te felveszed ?

Én is amikor látok nőket gyakran magában hordva kutyát sétáltatni,vagy utazni, boltban stb arra gondolok mindig vajon ez miért nem lehet divat pasikon is?

Pláne azoknak mint én,aki utál rövidnadrágban lenni még otthon is, a legging pedig ideális lenne,

De biztos kapnák ezért beszólásokat bunkó gyökerektől,az meg nem hiányzik, hogy elrontsák a hangulatom. Nem mintha megijednék tőlük.

2023. aug. 12. 08:39
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok. Még szép hogy fel veszem. Én szeretem nagyon.
2023. aug. 12. 10:45
 24/38 A kérdező kommentje:
Remek 🙂
2023. aug. 12. 10:52
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel és ne foglalkozz másokkal. Majd meg szokják hogy egyes férfiak is szeretik a leggingset.
2023. aug. 13. 07:30
 26/38 anonim ***** válasza:
93%

Magában...!? Az azt jelenti, higy csak a legings, amúgy anyaszült meztelenül!? :D

Én támogatom!

24/f/homoszexuális

2023. aug. 13. 09:26
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Én támogatom és ezt Nőként írom neked

Csak az a lényeg hogy a póló takarja azt amit kell:)

2023. aug. 13. 09:42
 28/38 A kérdező kommentje:

#27 köszi, kedves vagy 😊.

Mondjuk nem vagytok egyformák abban hogy ki hogyan vegye fel, mert olvastam hasonló kérdéseknél ahol a egyes nőknek bejönne ha látszódna a popsi formája is,egy jó fenekű pasinak.

2023. aug. 13. 11:22
 29/38 A kérdező kommentje:
#26 nem mezítelenül, pólóval,pulcsival,időtől függően 🙂
2023. aug. 13. 11:24
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Erre hoztam létre egy petíciót pár napja ;)

A petíciók pont hun a legutóbbi petíciók fül és ott a leggings unisex elfogadottsága. Nem kell megadni semmit, anélkül is alá tudjátok írni és kérlek osszátok meg ti is !

25/F vagyok, heteró, itthon, sporthoz mindig leggingst veszek fel és baromira fel..., hogy a nők mindent megtehetnek, mi meg majd csicskuljunk be... NEM !

[link]

2023. aug. 13. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!