Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hosszúnadrágban melyik igényes...

Hosszúnadrágban melyik igényesebb, egy vékony pamut mackónadrág (nem bolyhos, nem térdes), vagy egy lenvászon nadrág?

Figyelt kérdés

Az összehasonlításhoz ugyanolyan színben képzeld el ezeket.

A lennadrághoz, ha tudod, írd oda, hogy tiszta lenről véleményezel, vagy hány százalék len, és még milyen más anyag van benne.

Ha tudsz képet is mutathatsz, csak ne áruházit, ott minden beállított, minden anyag ránctalan.

2023. jún. 21. 07:31
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
85%

A mackónaci nàlam en bloc otthoni viselet, maximum.

Marad a len, bàr évek óta nem hordom.

2023. jún. 21. 07:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A lenvászon nadrág igényesebb szerintem.
2023. jún. 21. 07:40
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

A mackó, akármenyire is jó állapotban van, nem utcai viselet, igényesnek semmi esetre sem nevezhetö.

A len az, ami normális, az összetétele nem igazán léyneges, amíg a fele legalább len.

2023. jún. 21. 07:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Nadrágom sosem volt lenből, csak másokon láttam, hogy gyűrött. Na de lehet, hogy olyan is van, ami nem (nagyon) gyűrődik, csak ezt nem vettem észre.
2023. jún. 21. 08:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Van?
2023. jún. 21. 08:11
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Én sokszor járok bemelegítőbe és volt már hogy megdicsértek Nagyon nem mindegy milyet veszel fel. Szerintem mind a 2 jó választás. Viszont a alkalomra mennek én nem vennék fel bemelegítőt.
2023. jún. 21. 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Viszkóz anyagú egész normálisan meg tud száradni a gyűrött kupacból, de használat közben csak gyűrődik, ahogy a len is, meg bármi más vékonyabb anyag.
2023. jún. 21. 09:11
 8/13 anonim ***** válasza:
A melegítő otthoni viselet, vagy edzésre jó. A len igényesebb.
2023. jún. 21. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
A megelegítőt is lehet ízlésesen hordani, nézz pinteresten képeket.
2023. jún. 21. 11:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyik sem igazán jön be, de ha muszáj választani, akkor inkább a lenvászon nadrágot mondanám.
2023. jún. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!