Fiatalabbakon miért nem látni egyáltalán szandált, vagy papucsot?
Figyelt kérdés
Persze főleg a legnagyobb melegekre gondolok2023. aug. 11. 12:18
11/20 A kérdező kommentje:
10 ez igaz, meg a javarészét a sportcipő szívja fel és issza be.
2023. aug. 11. 16:20
12/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem a zokni mindent beszív. Az már elég orvosi eset, ha valakinek átázik a zoknija is.
13/20 anonim válasza:
Azért mert 12-15 éve kitalálták a fiatalok a szandálzokni meg egyéb bullyngolós dolgot és ezért nem mernek a fiatalok szandált felvenni
14/20 anonim válasza:
Nekem amúgy van ilyen papucsom, amit 10 évesen nem hordhattam, pedig akartam (Spice Girls miatt), most végre divat, de az anyaga beizzad. Olyan, mint a busz ülése, leülsz, és odatapadsz. És kellemetlen, ahogy csattog a lábamon. Múltkor meg sokat álltam benne, és vízhólyagom lett.
15/20 anonim válasza:
Rájöttünk hogy a sportcipő praktikuaabb, kényelmesebb, szellőzik, nem pallik be stb
16/20 A kérdező kommentje:
15 nem pallik, aha persze
2023. aug. 11. 21:05
17/20 anonim válasza:
Azért mert nem tudják hol lehet kényelmes, praktikus, stílusos bőr szandálokat, papucsokat venni, amiben egész nap lehet járni a várost. Vagy nem akarnak 10 ezer forintnál többet szánni nyári szandálra, úgy meg nehéz kényelmes és egyben szép darabot találni. Vagy repedt a sarkuk, gombás a körmük és nem akarják mutogatni. Más opció nem maradt.
18/20 anonim válasza:
Nem tudom, milyen cipőt hordasz, nekem nem pállik. Nejlonharisnya az egyetlen, amiben pállik.
19/20 anonim válasza:
Mert soha egy szandált sem találtam, még a drágák között sem, ami nem töri fel a lábam, a papucs pedig nekem otthoni és strandra való viselet, azon felül, hogy nem tudok benne hosszabb távokat sétálni lábfájás nélkül (és fel is tör). Szóval kényelmes, szellős anyagú sportcipő pamut zoknival, lábdezodorral, ha kell. Nem büdösebb, mint az ilyen műbőr meg gumi papucsoktól, szandáloktól, amikben a csupasz láb tocsog a saját izzadtságában. Majd elájulok, mikor csapatsport előtt átöltözünk és lekerülnek ezek a cipellőcsodák pár csajsziról…Bár tudom, nektek nyilván ez a kánaán lenne.
20/20 A kérdező kommentje:
19 mitől ájulsz el aki kibúj egy szandiból?
2023. aug. 29. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!