Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha az egyik osztálytársamnak...

Ha az egyik osztálytársamnak ilyen runái vannak akkor sznob?

Figyelt kérdés

Cipők:

Dr.martens bakancs,Adidas superstar,Puma mayze,Nike air force 1,Versace jeans couture sneakers,Love moschino papucs,Fila papucs,Chiara Ferragni ,Vans,Skechers

Zoknik:Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Polo ralph lauren, Adidas,Nike,Puma,Fila,Reebok, Hugo,Karl Lagerfeld

Sapkák:Pinko,Karl Lagerfeld, Fila, Adidas,Nike,Patrizia pepe

Kabát:The north face,Alpha industries, Puma,Guess bőrkabát,Adidas mellény

Nadrág:Levi's,Tommy hilfiger, Guess,Karl Lagerfeld, Calvin Klein,Adidas,Nike

Felsők:többségben Adidas,Nike,Puma,Fila,Reebok,

Under armour,Champion,Vans,Hugo,Tommy Hilfiger,Karl Lagerfeld, Calvin Klein

Rövidujjúk:többségben:

Adidas,Nike,Puma, Fila,Reebok,

Colorwear,Dorko,peak performance,

Guess,Tommy jeans, Karl kani

Szíj:Dolce gabanna, Calvin Klein,Guess

Pénztárca:Michael Kors,Fila

Hátizsák:Fila,Adidas,Fjällraven kanken,Herschel,Napapijri,Karl Lagerfeld, Guess

Övtáska:Herschel,Nike,Champion

2023. aug. 10. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem feltétlen sznob, lehet, hogy neki ez a természetes, megengedheti magának.
2023. aug. 10. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az az osztálytárs?

Más esetben el se tudom képzelni, hogy vagy képes ilyen részletességgel felsorolni.

2023. aug. 10. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez az "osztálytárs" te vagy.Vagy ha mégse elég beteges így megfigyelni valakit..
2023. aug. 10. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire képben vagy az összes ruhadarab összes márkájával - beleértve olyan egzotikumokat is, mint pl a zokni, öv, - akkor te vagy az az osztálytárs...
2023. aug. 10. 21:36
 5/12 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőm,már régóta ismerem,és akarva akaratlanul napi szinten látom a logokat a ruháin nem kell ahhoz megfigyelni.
2023. aug. 10. 21:42
 6/12 A kérdező kommentje:

2.Válaszoló

Nem részletesen írtam le még sokat biztos kihagytam,csak azokat írtam le amikre biztosan emlékszem.

2023. aug. 10. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Amikor írtam a 4.-et, még nem volt ott a 2-es és 3-as hsz. Milyen érdekes, hogy egymástól függetlenül pont ugyanaz merült fel mindannyiunkban egymástól függetlenül.
2023. aug. 10. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Miért foglalkozol vele ennyit?

Miért szentelsz enni időt egy random ember ruhatárának figyelgetésére?

Attól, hogy ilyen cuccai vannak, még nem lesz se több, se értékesebb ember.

Nem tudhatod, lehet, hogy hitelből van mindene. Vagy csak színleli, hogy milyen jól megy a családjának, hogy van mivel felvágnia, miközben egy penészes falú panelben nyomorog.

Ma már turkálók is tele vannak ilyen márkás cuccokkal az eredeti áruk negyedéért. Ha van valami extra akció, akkor még annál is kevesebbért. Igen, Kanken táskák és Ralph Lauren pólók is, csak ismerni kell jó helyeket.

Az Adidas, a Nike, a Fila pár nevetségesen túlárazott darabján kívül messze nem luxus.

2023. aug. 10. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

Nem sznob, csak egyszerű, közönséges idióta, aki a felsorolt óriásvállalatoknak termel hasznot teljesen önszántából.

A sznob az kérkedő, vagyon -és szellemiség terén önmagát a valós állapotnál minél emelkedettebbnek mutató személy. A barátnőd viszont egyszerű haszonállat, a tudatosság legkisebb szikráját is nélkülözve.

2023. aug. 11. 04:09
 10/12 anonim ***** válasza:
35%

Nem sznob.

Nem kepes kivalogatni a nivos markakat.

2023. aug. 11. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!