Ha az egyik osztálytársamnak ilyen runái vannak akkor sznob?
Cipők:
Dr.martens bakancs,Adidas superstar,Puma mayze,Nike air force 1,Versace jeans couture sneakers,Love moschino papucs,Fila papucs,Chiara Ferragni ,Vans,Skechers
Zoknik:Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Polo ralph lauren, Adidas,Nike,Puma,Fila,Reebok, Hugo,Karl Lagerfeld
Sapkák:Pinko,Karl Lagerfeld, Fila, Adidas,Nike,Patrizia pepe
Kabát:The north face,Alpha industries, Puma,Guess bőrkabát,Adidas mellény
Nadrág:Levi's,Tommy hilfiger, Guess,Karl Lagerfeld, Calvin Klein,Adidas,Nike
Felsők:többségben Adidas,Nike,Puma,Fila,Reebok,
Under armour,Champion,Vans,Hugo,Tommy Hilfiger,Karl Lagerfeld, Calvin Klein
Rövidujjúk:többségben:
Adidas,Nike,Puma, Fila,Reebok,
Colorwear,Dorko,peak performance,
Guess,Tommy jeans, Karl kani
Szíj:Dolce gabanna, Calvin Klein,Guess
Pénztárca:Michael Kors,Fila
Hátizsák:Fila,Adidas,Fjällraven kanken,Herschel,Napapijri,Karl Lagerfeld, Guess
Övtáska:Herschel,Nike,Champion
Te vagy az az osztálytárs?
Más esetben el se tudom képzelni, hogy vagy képes ilyen részletességgel felsorolni.
2.Válaszoló
Nem részletesen írtam le még sokat biztos kihagytam,csak azokat írtam le amikre biztosan emlékszem.
Miért foglalkozol vele ennyit?
Miért szentelsz enni időt egy random ember ruhatárának figyelgetésére?
Attól, hogy ilyen cuccai vannak, még nem lesz se több, se értékesebb ember.
Nem tudhatod, lehet, hogy hitelből van mindene. Vagy csak színleli, hogy milyen jól megy a családjának, hogy van mivel felvágnia, miközben egy penészes falú panelben nyomorog.
Ma már turkálók is tele vannak ilyen márkás cuccokkal az eredeti áruk negyedéért. Ha van valami extra akció, akkor még annál is kevesebbért. Igen, Kanken táskák és Ralph Lauren pólók is, csak ismerni kell jó helyeket.
Az Adidas, a Nike, a Fila pár nevetségesen túlárazott darabján kívül messze nem luxus.
Nem sznob, csak egyszerű, közönséges idióta, aki a felsorolt óriásvállalatoknak termel hasznot teljesen önszántából.
A sznob az kérkedő, vagyon -és szellemiség terén önmagát a valós állapotnál minél emelkedettebbnek mutató személy. A barátnőd viszont egyszerű haszonállat, a tudatosság legkisebb szikráját is nélkülözve.
Nem sznob.
Nem kepes kivalogatni a nivos markakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!