Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik vesznek Philipp Plein...

Nagylajos1999 kérdése:

Kik vesznek Philipp Plein ruhákat? Csak nem a sznob emberek

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Akiknek tetszik + van is rá pénzük
2021. aug. 15. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Akiknek tetszik és telik rá.
2021. aug. 15. 21:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó nyilván de nem olyan jegyekkel bír mint pl egy gucci hogy drága meg minden, de azért veszik mert gucci logó látszódjon. De csak egy gondolat nemtudom hogy így van-e
2021. aug. 15. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Több Gucci, és más márkásabb holmim van. Egyiket sem azért vettem, hogy a logó látszódjon...
2021. aug. 15. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
34%
Én meg 70-100ezerért veszek parfümöt, mégsem vagyok sznob, ismerőseim jó része nem is sejti. Erről a tervezőről nem is hallottam még, szóval nekem semmit nem mondana, ha valakin meglátnék egy ilyen bomberdzsekit.
2021. aug. 16. 00:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak YouTubeon láttam hogy ne csak a nagy és drága logós ruhákat vegyük meg és nem kell a divatot követni. Azért kérdezem hogy hogy is van ez
2021. aug. 16. 08:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Aki ismeri. En pl nem hallottam.rola.
2021. aug. 16. 14:08
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

#5-ös: Vicces, hogy 70-100 ezerért vásárolsz parfümöt, de életedben nem hallottál még a Philipp Pleinről :D

Kicsit olyan ez, hogy én marha drága autókat veszek, de életemben nem hallottam még a Bentley-ről.

Mi a kérdés amúgy? A második mondat, az kérdés akart lenni?

Csak mert nagyon egyszerű: Akinek tetszik és meg tudja venni. De ez elmondható nagyjából minden termékre a világon. Ki veszi? Akinek tetszik, és megengedheti magának.

2021. aug. 17. 06:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak érdekelt hogy az emberek hogy nézik a másikra pl. Lenne egy nagy logós D&G-s pulcsim akkor tuti az lenne hogy mennyi pénze van, csak a logó látszódjon mert az a menő, sznobnak tűnik stb stb mondatok jönnének
2021. aug. 17. 11:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Akinek tetszik is telik is rá. Nekem is vannak onnan dolgaim, nem nagyzolásból csak szimplán tetszettek és megengedhetem magamnak. Ugyanígy vagyok pl, a LV, Gucci, Chanel dolgokkal.
2022. szept. 12. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!