Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik vesznek Philipp Plein...

Nagylajos1999 kérdése:

Kik vesznek Philipp Plein ruhákat? Csak nem a sznob emberek

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as,

Mi ebben a vicces? Aki parfümöt vesz százezer forintért, egyáltalán nem a “divattervezők” márkái közt fog nézegetni, hanem az úgynevezett “niche” szegmensben: ezek pedig főleg parfümházak…

2023. szept. 20. 06:50
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Az, hogy olyan marha űbermagas életszínvonalon élsz, hogy niche parfümöt veszel magadnak százezerér, de nem hallottál a Philipp Plein-ről.

Leírtam autós hasonlattal, hogy te is megértsd :D.

Szóval teszed itt a fejed hogy mennyiért vásárolsz parfümot, de nem hallottál még egy egy olyan designer márkáról amit még lehet anyám is ismer.

2023. okt. 2. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Mióta kell “übermagas” színvonal néhány százezres illathoz? Nekem is van, havi 350 körül viszek haza (mainstream is van 4-5 - fogynak) niche meg 2, bár ezek most “csak” negyvenezresek. Egy Plein nem sokat mond annak, aki nem érdeklődik annyira a vizuális “szépségek” iránt, az illatokra való “rászokás” egész más műfaj… de gondolj, amit akarsz, én is csak azért ismerem ezt a ruha márkát, mert belefutottam valami netes oldalon. Azt nyugodtan mondom, simán lehet olyan, aki a Neroli meg a Cherry Garden oldalait nézegeti hetente (én), de bőven elvan CK meg akár Springfield cuccokkal is (sőt, turkisokkal is). Hetvenért nem is nézek pólót, de adok ki ennyit egy jó illatra (pl. Beaufort London)…
2023. okt. 2. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és ahogy én, úgy 5-ös is úgy lehet vele, hogy nem sznobság miatt hord ilyen illatokat, míg egy százezres póló sem lesz sokkal jobb, mint egy kiváló minőségű Ramons vagy Brooks Brothers póló 20 ezerért. Persze, egy Montale is versenyezhet 30 körül egy százezres illattal, de az inkább lesz hihető, hogy jobban tetszik egy ház drágább illata (mert ezerféle lehet), mint Plein nagy csillogó koponyái…
2023. okt. 2. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!