Csak nekem nem tetszik ez az új "bő ruházat" divat?
Figyelt kérdés
Ezekre az ízléstelen lógós trapéznadrágokra gondolok.
Én mondjuk felső ruházatban is utálom, ha egy pulóver vagy póló lógós és 2x belefér az ember.
A testhezálló, slimfit ruhadarabok sokkal szebbek, kiemelik a testet.
nov. 28. 14:36
2/7 Misery válasza:
Nekem sem tetszik. Engem konkrétan folyamatosan megnéznek az utcán, mert vintage ruhákat hordok. Múltkor pont visszahallottam, amit mondtak rólam, hogy "ez hop veszi a ruháit?" Mondom boltban... Reserved, Zalando, Sinsay tele van szebbnél szebb midi/maxi/mini ruhákkal...
3/7 anonim válasza:
Másnak meg a szűk az ízléstelen. Ezen szerintem kár rágódni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is rémes. Nagyon igénytelen hatást kelt.
5/7 anonim válasza:
A trapéz nadrágokat pont utálom, de amúgy imádom, hogy mindenhol lehet bővebb, lógósabb ruhákat kapni. A slim fit cuccok a legtöbb emberen ugyanolyan szarul állnak, de ez legalább kényelmes :D Kinek mi.
6/7 anonim válasza:
Énnekem jobban tetszenek azok a lányok, akik bő ruhákat hordanak.
7/7 anonim válasza:
Az tényleg vitatéma, hogy ki szereti a fehérbort, és ki a vörösbort?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!