Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted miért kéri a telószámom...

Vinted miért kéri a telószámom,csaló?

Figyelt kérdés

Meg szerettem volna venni egy felsőt, kiválasztottam a foxpostot és utána kéri a számom. Ezt a vevő látja/kéri vagy a foxpost? Csaló?

Inkább kérdezek nem akarom magam átveretnixD

2023. aug. 6. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem csaló, meg kell adnod, pl azért, hogy ha gubanc lenne, fel tudjon hívni téged a futár (ha házhoz kéred. Egyéb esetben szerintem beírhatsz oda bármit)

Arra figyelj, hogy email címet ne írj meg senkinek

2023. aug. 6. 21:16
 2/8 A kérdező kommentje:
ooo értem köszönöm!
2023. aug. 6. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Foxposthoz meg kell adni telefonszámot, sms-ben fogod megkapni a kódot, amivel kiveheted az automatából
2023. aug. 6. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
E-mail címet miért nem adhatok meg? Ha interneten veszek színházjegyet, akkor is meg kell adnom az e-mail címem, oda küldik a jegyet.
2023. aug. 7. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
#4 vagyok. A lepontozás helyett egy érdemi válasszal többre mentem volna. E-mailen nehezebb zaklatni, mint telefonon.
2023. aug. 7. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
#5 nem színházakról beszélünk, hanem vinted-ről. A telefonszámot muszáj megadni rendelésnél, és erről szólt a kérdés. Azt csak pluszban tettem hozzá, hogy akkor gyanakodjon csalóra, ha email címet kérnek tőle.
2023. aug. 7. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4: A vinted nem így működik, ott vásárláshoz nem szükséges megadni az email címet. Azért mondja mindenki hogy emailt ne adjon meg, mert az ottani csalók azon keresztül operálnak, elkérik az email címed és arra küldenek phishing linket.
2023. aug. 7. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
#7 Ezt értem, köszönöm. #4 vagyok.
2023. aug. 7. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!