Vinteden másik fiókról szeretnék megvásárolni egy terméket ugyanazzal a kártyával?
Figyelt kérdés
Ezzel elkerülve a szállítási költséget szerintetek lehetséges, vagy meg se próbáljam? Attól félek hogy letiltana.
Kérlek, ha van akkor személyes tapasztalokat írjatok.
Ócsároló véleményektől kérlek kíméljetek!
2023. júl. 27. 12:50
1/5 anonim válasza:
Ki fognak tiltani az tuti, de szerintem a kártyát se biztos hogy elfogadja ha érzékeli hogy már használatban van másik fiókon.
2/5 anonim válasza:
Nincs másik kártyád? Vagy akár virtuális kártya?
Van olyan bank ahol egyszer használatos kártyaszámot is tudsz igényelni és azonnal megvan. Pl. CIB
Nem tudom melyiknél vagy.
De családtag, haver kártyája is opció lehet.
3/5 anonim válasza:
Viszont külön telefonszám is kelleni fog, és csak VPN-el fogsz tudni belépni. Sőt szerintem már eszközadatot is tud érzékelni tehát lehet ha ugyanarról a telefonról lépsz be VPN ellenére is fennakadsz. Szerintem ennyit nem ér meg kijátszani a postaköltséget, alkudd le pár száz forinttal a terméket.
4/5 anonim válasza:
Telefonszám lehet fiktív is. A foxpost és packeta emailban is értesít tehát nem baj ha az smst nem kapod meg.
Bárhol máshol ha WiFin belépsz még az IP címet sem látja azonosnak.
Szóval ha van másik bankkártya vagy csak virtuális akkor működni fog könnyen.
5/5 anonim válasza:
Ha nem mentetted el a kártyádat az előzőnél, biztos jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!