Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted miért nem jeleníti meg...

Vinted miért nem jeleníti meg amit feltöltök? Ha elrejtik arról nem küldenek mindig emailt?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Sok ruhát töltöttem már fel, de egy kivételével egy sem igazán márkás.

Volt amit töröltem és újra raktam, hogy előre kerüljön.

Most azt vettem észre, hogy felraktam F&F illetve H&M márkájú pizsamát és nadrágot, de nem jelenik meg.

Nekem igen, ez a legrosszabb, mert félrevezető.

De ha rákeresek nincs fenn illetve ha böngészőből nem belépve keresek rá a felhasználónevemre, akkor sem látszik ez a kettő nemrég feltöltött.

Érdekes, hogy ha egy feladott ruhahirdetést megnyitok, ott viszont az eladó további termékei között mégis mutatja, de csak akkor!!

A Vintedet hogyan, hol lehetne elérni ezzel kapcsolatban?

2023. júl. 22. 19:15
 1/4 anonim válasza:
100%
Jelenleg ugyanezt tapasztaltam....fent van 1 nadrag a profilomon, de kulso felhasznaloval azt irja ures a szekrenyem...
2023. júl. 23. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerinted technikai hiba lehet? Tehát nem korlátozott a vinted engem vagy téged?

Mit lehet tenni?

2023. júl. 23. 16:05
 3/4 anonim válasza:
Egyelore en is csak keresem a megoldast...nincs egy normal platform, amin be tudnam jelenteni a problemat sajnos
2023. júl. 23. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudtál a kapcsolatfelvétel űrlap alatt valamit elérni?
2023. júl. 24. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!