Vintedről kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Van valakinek valami tapasztala, véleménye erről?
Könnyű használni? Milyen gyors a szálítás? Hogyan kell feladni a csomagot? Stb.
Jöhet bármi féle tapasztalat, tipp!
Köszönöm!
Nekem pozitív a tapasztalatom vele.
Könnyű használni, a szállítás attól függ mikor adja fel az eladó, de magyarországon általában 1-3 nap. A csomagfeladásról pontos utasítást fogsz kapni ha megvettek tőled valamit.
Nagyrészt pozitív. Bár mióta agyba-főbe reklámozzák sajnos ide is átjöttek a marketplaces tahók. A lengyelek meg iszonyú pofátlanok lettek, még 0 forintból is alkudnának ha lehetne.
A postázás pofonegyszerű és kényelmes mivel nem kell semmit nyomtatni meg ráírkálni. Belföldön nagyon hamar mozognak a csomagok, szerintem 3 napnál többet még nem volt úton egy se.
Ami reálisan van beárazva, nem ódivatú és tényleg jó állapotú azt nagyon gyorsan elviszik. Az állapotát és az esetleges hibákat mindig őszintén tüntesd fel, sajnos nagyon gyakori hogy kiválóként meg egyszer viseltként vannak meghirdetve a cuccok aztán közbe látszik hogy szöszösödik meg szarrá van mosva.
Vevőként és eladóként is jobb volt mikor még nem került ennyibe a szállítás. Év elején kezdtem használni, akkor 400 ft volt, most a duplája, így sokszor nem éri meg.
2x belefutottam olyanba, hogy a ruha állapota bár kiválónak volt hirdetve, messze nem volt az és a képeken sem látszott.
Zsákbamacska. Ha visszaküldöd bukod a pk-t így lehet pénzkidobás is. Ha felrakod eladni 90%-ban drágálják, szóval még az sem jön vissza belőle, amennyiért megvetted. Vagy pedig rajtad marad az is.
Még így is olcsó, de ha azt veszed alapul, hogy mennyit buksz és mennyit nyersz vele kb ugyanott vagy mintha a boltban vásároltál volna újjonnan. Ha sokat veszel mindenképp megéri eladni is, de csak olyat amit nem sajnálsz valami nagyon-nagyon jelképes összegért.
Vásárlásnál előnye, hogy kényelmes, itthon kinézheted amit szeretnél és sok minden van, szóval a stílusodnak megfelelően tudsz válogatni. Eladásnál ha gyorsan akarsz megszabadulni a ruháidtól akkor ne ezt válaszd.
6-os vagyok, az lemaradt bocsi, hogy a szállítás szerintem eléggé gyors, könnyű is használni az appot. Megveszed a ruhát, kiválasztod az automatát (foxpost, packeta), kifizeted bankkártyával és van egy pár napja feladni az eladónak. Te kapsz egy értesítést és egy kódot amikor megérkezik amivel ki tudod szedni a csomagot. Ha minden rendben van akkor rányomsz, ha problémád van a termékkel akkor arra.
Eladásnál lefotózod a ruhákat, feltöltöd (fontos, hogy jó fotó legyen, eleinte sok időd el fog vele menni), bekategorizálod, méret, márka, szín stb.
Ha megveszik lekéred a szállítási kódot, elviszed egy fox automatához vagy egy packeta pontra, beírod a kódot, kinyílik az ajtó, beteszed a csomagot (mindenhol stabilan lezárva) és megy is. Ha megérkezett és a vevő leokézta pár nap múlva megy az összeg a vinted egyenlegre és onnan le tudod vásárolni vagy át tudod utalni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!