Mit tegyek ha nem merek csinosan öltözni (szoknya, magassarkú)?
Figyelt kérdés
Kicsit sem merek nőiesen öltözni. Pedig szeretem ezt a stílust, az alakom is megvan hozzá, de nem merem kihasználni. Utálom, ha megnéznek, vagy ha felkeltem a figyelmet. Emiatt mindig póló, rövidgatya, edzőcipő, télen meg farmer, pulcsi, bakancsban vagyok.
170cm, 57kg, 20/L
2023. aug. 5. 14:53
11/16 Sunshinedoll válasza:
Ha utálod, hogy megnéznek, akkor öltözködj úgy, ahogy nem néznek meg. Ha valamiben nem érzed jól magad, akkor az nem a te stílusod, akkor se, ha másokon pl. tetszik.
12/16 A kérdező kommentje:
De tetszik magamon. Vannak is ilyen ruháim. Otthon fel is szoktam őket venni és nagyon tetszenek. Ha nem egyedül megyek valahova, még akkor merem felvenni. De többnyire csak farmer és pulcsi, de abban nem is érzem jól magam.
2023. aug. 6. 11:53
13/16 anonim válasza:
14/16 A kérdező kommentje:
#13 de ez már nagyon nem divat
2023. aug. 7. 08:56
15/16 anonim válasza:
Valóban nem, de szerintem pont attól különleges. :)
16/16 anonim válasza:
#13: Mikor fogsz leszokni ennek a két borzalomnak a linkelgetéséről? Évek óta ezt csinálod...
Kérdező: Nyugodtan legyél csinos. A férfiak manapság nagyon tudják már értékelni, ha egy nő hord szoknyát, magassarkút és szeretne csinos lenni, mert már ritka, és üde színfolt a sok elférfiasodott "nő" között.
Szóval én csak biztatni tudlak! Idővel hozzászoksz majd és nagyon fogod szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!