A magassarkútól formásabb/csinosabb lábam lesz?
Figyelt kérdés
Nem látszatra hanem ténylegesen,mert van,hogy izom lázam van ha egy napig abban járkálok. Tisztában vagyok azzal,hogy milyen káros hatásai vannak szóval olyan kommenteket nem kérek köszönöm:D2014. aug. 28. 14:19
1/7 anonim válasza:
A görizéstől lesz szép lábad..a magassarkúról te is leirtad a következményeket,akkor? :D
Nem tesz jót..kiemeli a lábaidat,csinosabban néz ki ruhához is,vagy hosszú farmerhez is,de káros..
2/7 anonim válasza:
Nekem a magassarkúktól formásabb lett a vádlim, igaz évek óta azt hordok, ugyanakkor mellette szoktam tornázni is. Viszont annak, hogy nagyon sokat magassarkúban járok van egy olyan hátulütője, ha pl átváltok balerinacipőre, vagy teljesen laposra, akkor aznap fájni szokott a vádlim (a szintkülönbségek miatt), de csak addig, míg meg nem szokja a lábam a laposat.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát én alacsony vagyok eléggé szóval plusz centikről nem tudok lemondani akármilyen káros is sajnos:D
2014. aug. 28. 15:29
4/7 anonim válasza:
Ennek ne örülj mert csak azt jelzi mennyire gyenge vagy.
Amúgy meg formalja kicsit ha mindig abban jarsz mert fokozottan hasznalod.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy formálná, az a futás meg egyéb sportok, de amíg rajtam van, biztos szebb a lábam, mint lapos talpúban. A vádlim izmos, mezítláb nem nagyon látszik, de lábujjhegyen állva és magassarkúban gyönyörűen kirajzolódik. Nyilván azért, mert magassarkúban főleg a talpad első részén állsz, így mintha lábujjhegyen állnál egy kis alátámasztással.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lennék gyenge... A kövér emberek lefogyhatnak, a nyura fiúk kigyúrhatják magukat. Az alacsony lányok nem változtathatnak a magasságukon de ha egyszer nem szeretik akkor miért kéne elfogadniuk mindig ? Nem a te tested hanem az enyém károsodik, plusz nem hallottam még olyanról aki a magassarkú viseléstől kapott agyvérzést vagy lett rákos...
2014. aug. 28. 20:30
7/7 anonim válasza:
Rákos nem leszel,csak gerincferdüléses és nagyobb lessz a bütyköd ha idősebb leszel..ennyi..Te életed,te döntésed! Én mindig ezt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!