Tetszik az új divat, hogy színes futócipőket vesznek hétköznapokra csinosabb ruhához?
2014. máj. 15. 12:24
1/9 anonim válasza:
Nekem már az is sok, hogy szoknyához valaki egy egyszerű tornacipőt vesz fel, nemhogy még ezek...
2/9 anonim válasza:
Ízléstelen... Csak röhögök az ilyeneken
4/9 A kérdező kommentje:
2014. máj. 15. 12:43
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa, az biztos. Majdnem végignéztem a videót, de amikor kihangsúlyozta, hogy "az a lényeg, hogy JÓÓl elüssön a szettedtől", röhögve kikapcsoltam. Kicsit olyan paródia-érzetem volt, miközben hallgattam.
Egyáltalán nem jön be ez a stílus, sosem viselném, de aki teszi, annak egészségére, nem törődöm vele. A divat csak iránymutatás, azt kell beemelni belőle, ami tetszik és jól áll neked. Nekem se nem tetszik, se nem passzol a stílusomhoz, és annyira még jól sem áll, szóval sztornó.
7/9 anonim válasza:
Nagyon béna. Kb mint akinek ellopták a rendes cipőjét az edzőteremből.
9/9 anonim válasza:
nekem tetszik, és sosem értettem, hogy mi ebben az olyan extra? sportos és nőies dolgok kombinálva, ez mindig is népszerű dolog volt, és ha nem pont erre az air maxes divatra gondolok, egy csomó lány mindig is előnyben részesítette ezt a kombót, és semmi baja nincs vele, nem értem, hogy ez mért számít iylen eszméletlenüldurvának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!