Hülyén néz ki, ha egy csinosabb, elegáns magassarkú cipőnek mélyen barázdált talpa van?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy gyönyörű, elegáns magassarkút, és most látom, hogy nagy, mély barázdák vannak a talpán, amik oldalról is látszanak. Majdnem olyan, mintha egy túrabakancs talpa lenne. Nem tudom eldönteni, hogy ez hülyén néz-e ki vagy sem, de szerintem nem illik egy elegáns cipőre az ilyen talp.2014. jún. 3. 12:11
1/11 anonim válasza:
Az őszi Tamaris magassarkúaknak mind ilyen talpa van. A célja, hogy az adott időjárási körülmények között ne ess hasra! Elegáns cipők, de hétköznapi viseletre (=irodistáknak).
Ha tavasszal, nyáron hordasz ilyet, az valóban vicces egy kicsit.
2/11 anonim válasza:
Hát, van olyan ruha, amihez akár jól is mutathat, én mondjjk nem hordok ilyet, de nem feltétlen ronda. Azt döntsd el, hogy te felvennéd-e?
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt a cipőt minden évszakban hordanám, de csak különleges alkalmakkor, színházba, tárgyalásra, vizsgára, stb. vettem. Amúgy a felső része nagyon szép, és a platform talp is tök jól néz ki, csak kb. fél centis barázdákat sokallom rajta.
2014. jún. 3. 13:17
4/11 anonim válasza:
sztem ne színházba meg különleges alkalomra hord, oda nem való, nem elegáns.
utcára, munkahelyre/suliba oké.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak amúgy nem hordok magassarkút :( van valami ötlet arra, hogy hogy lehetne esetleg házilag megválni ezektől a barázdáktól? Mert egyébként teljesen beleszerettem a cipőbe, olyan szép és kényelmes.
2014. jún. 3. 13:53
6/11 anonim válasza:
Próbáld egy cipészhez bevinni, hátha tud vele kezdeni valamit.
7/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom majd a cipészt, de ha esetleg van valami ötlet addig, hogy mit lehetne vele kezdeni, azt megköszönném, mert nem igazán van a környékemen cipész :(
2014. jún. 3. 16:01
8/11 A kérdező kommentje:
Mármint hogy én magam mit tudnék vele csinálni :)
2014. jún. 3. 16:01
9/11 anonim válasza:
hát te semmit, mert ha lecsiszolod a talpát, akkor már dobhatod is ki, mintha elkopott volna.
10/11 anonim válasza:
Nem tudnál esetleg képet feltenni róla? Lehet egyáltalán nem olyan feltűnő és vészes, mint amennyire te látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!