Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek ha nem merek...

Mit tegyek ha nem merek csinosan öltözni (szoknya, magassarkú)?

Figyelt kérdés

Kicsit sem merek nőiesen öltözni. Pedig szeretem ezt a stílust, az alakom is megvan hozzá, de nem merem kihasználni. Utálom, ha megnéznek, vagy ha felkeltem a figyelmet. Emiatt mindig póló, rövidgatya, edzőcipő, télen meg farmer, pulcsi, bakancsban vagyok.

170cm, 57kg, 20/L

2023. aug. 5. 14:53
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
29%
Maradjon így, önbizalmat nem a nyàlcsurgatókból fogsz nyerni.
2023. aug. 5. 15:12
 2/16 A kérdező kommentje:
De én nem is akarom, hogy lessenek, csak szépen akarok öltözni, mert jelenleg olyan kis semmilyen vagyok. Engem zavar, csak nem merek csinos lenni.
2023. aug. 5. 15:14
 3/16 anonim válasza:
100%
Öltözz úgy, ahogy neked jól esik. Egy csomó ember megy az utcán, nem pont azzal fognak foglalkozni, hogy te tűsarkúba, vagy szoknyába vagy-e.
2023. aug. 5. 15:16
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
91%
Csajszi, bàrmit csinàlsz, valszeg megnéznek.
2023. aug. 5. 15:18
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Öltözz fel csinosan, és legyél úgy otthon kicsit. Majd ha kicsit szokod, találj ki valamit ahová menned kell. Menj el egy boltba, stb. Szépen elmúlik a kellemetlen érzés, és nem fog feszélyezni.
2023. aug. 5. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy ezzel egyedül, sok nő ilyen fiúsan öltözik,de nekik is csak akkor igazi férfi az, aki mindig full férfias.
2023. aug. 5. 16:07
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez nem gond.
2023. aug. 5. 17:37
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező! Ugyanúgy meg néznek téged, ha pólóban, rövidgatyában és edzőcipőben mész ki az utcára.

Ha szép, formás lábaid vannak, sokan meg fognak nézni ugyanúgy mint ha szoknyában és magassarkú cipőben mennél ki az utcára. :)

2023. aug. 5. 21:10
 9/16 hosszúhajú ***** válasza:
60%
magamra ismertem - régről. nem kell erőltetni, magától fog változni. szinte féltem sminkbe kimenni, pedig szép voltam. nem erőltettem. változtam. nálam az hozta ki belőlem, hogy beleestem valakibe. ja, és fokozatosan ment. nem úgy hogy egyik napról a másikba átmentem nőiesbe, hanem egyre több darab volt rajtam olyan. ha tetszik ez a stílus bele is fogsz nőni. :)
2023. aug. 6. 01:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld úgy, hogy csak alulra v. felülre veszel csinosabbat eleinte, nem rögtön full szettel indítasz.
2023. aug. 6. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!