Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan találhatnám meg az új...

Hogyan találhatnám meg az új stílusom?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok veszve. 6 éve vagyok itthon a gyerekekkel, irodai munkábol jöttem el szülni. A régi ruháim egyrészt nem jók már rám, másrészt tanulni is fogok most újra főiskolán és más területre megyek vissza dolgozni. Nem tudom milyen stílus illene hozzám a mindennapokban (munkahelyi ruha megoldott). Honnan inspirálodhatnék? Volt valaki már hasonló élethelyzetben?
2023. júl. 21. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem szültem még de stílust váltottam pár éve, pincér voltam és azóta csak ingeket és blúzokat hordok,minden színben, fazonban, elegánsak, fekete vagy kék színű farmerral converse cipővel, karóra egy szolid fülbevaló.Szerintem elegáns, csinos a mindennapokra.Póló is oké :) de azt nem igazán hordok.
2023. júl. 21. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezut fogok szülni, 4 hós vagyok.Hosszabb bővebb ingeket szeretnék majd hordani az ősszel cicanadrággal.
2023. júl. 21. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézz körül a H&m Basic részlegén (online külön menüpontban van). Onnan bármit veszel, kb lehetetlen mellélőni és biztosan trendi lesz. Ezek egyszínű, modern szabású darabok. Én már kb csak innen vásárlok így 30 évesen.
2023. júl. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!