Kínos hordani szőrös kabátot?
Figyelt kérdés
A C&A-ban láttan fehér teljesen szőrös kabátot. Olyan finom puha a tapintása, hogy rögtön beleszerettem. Sztetek kínos lenne ilyesmit hordani?2010. okt. 14. 09:48
1/5 anonim válasza:
Figyelj,ne azt nézd,hogy kínos-e,hanem azt,hogy neked tetszik.Vedd meg nyugodtan :).Amúgy meg nem kínos,sokan hordanak ilyet.
2/5 anonim válasza:
végülis kínosnak nem kínos, ha tetszik. bár szerintem az össze ilyen kabátban úgy néz ki a viselője, ,m,int egy megtermett jegesmedve(ha barna, akkor barnamedve). fel nem venném.
3/5 anonim válasza:
Idén iszonyat nagy divat a mindenféle szőrös cucc.....legfőképp a mellények mindenféle kivitelben és méretben de baromi sok szőrös csizmát is láttam meg pár kabátot is!!! Szerintem baromi jók szóval hidd el minden csak nem kínos :) vedd meg nyugodtan én is beakarok egyet szerezni ha látnék valahol feketét :D
4/5 anonim válasza:
Ne mások véleményére adj! Én pl nem viselném, másokon tetszik, márakin, de magamon nem tudnám elképzelni. :)
5/5 anonim válasza:
Csak nézz szét az utcán, ha ezeknek nem kínos felvenni igénytelen ruhákat (általában a középkorosztályra gondolok) akkor neked miért lenne az, ha tetszik és még jól is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!