Milyen kabátot fogtok hordani idén ősszel/télen?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi lányok,ti milyen kabátot fogtok hordani?Mi lesz most a divat?És milyen szín?
Előre is köszi.15L
2010. aug. 29. 22:12
1/15 A kérdező kommentje:
ha tudtok linkeljetek is,köszi^^
2010. aug. 29. 22:16
2/15 anonim válasza:
Én azt nemtudom milesz a divat de én ilyet fogok hordani:
Divat e vagy sem nemizgat jah és szövetből!:)
14/L
3/15 anonim válasza:
Én is olyan kabátot szeretnék, mint amit az első linkelt. Divatos és jól néz ki! :)
4/15 anonim válasza:
Azt nem tudom még, hogy milyet, mert az előzőmet kinőttem, viszont kicsit fázós vagyok, ezért mindenképpen meleget. Az elsőé tetszik, de szerintem fáznék benne. Olyan szeretnék feltétlenül, amelyik nem olyan "nehéz anyagú" (én adtam neki ezt a nevet :D), hogy még hócsatázni is kényelemtlen legyen benne, mert nehéz lenne lovagolni. Szóval ilyesmit: [link]
5/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. aug. 29. 23:57
6/15 A kérdező kommentje:
Végülis nekem se az a legfőbb h divatos legyen.^^ csak h úgy naggyából milyet fogtok hordani,(tudom h ott van a kérdésben) de most megnéztem neten,és a legtöbb nem teccik:)
2010. aug. 30. 00:09
7/15 Esme.avantgarde válasza:
Ősszel: [link]
csak lányosabb szabásban,mert trendi lesz az ősz végén kijövő Joan Jett film miatt a punkság és tudtam venni vééégre! Amúgy eszemtudta óta ilyet keresek :D mert rockandroll.
Télen meg térdigérő vagy hosszú szövetkabát.már mindkettő van és imádom őket csurig vannak felvarrókkal.nem trendi,de nekem tetszik.
8/15 Esme.avantgarde válasza:
Jah bocsi,utsó vok: 17L
9/15 anonim válasza:
Ősszel szegecses bőrkabátot.
Télen meg olyat, ami divatban lesz:)
15/L
10/15 A kérdező kommentje:
17L : köszi a linket,ezis naon jól néz ki^^
utolsó: oksi,köszi neked is:)
2010. aug. 30. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!