Nagypocisok, milyen átmeneti kabátot fogtok hordani, ha megjön a tavasz?
Valamit be kellene szereznem, mert semmi nem jó rám, de jó lenne olyat, amit a terhesség után is tudok hordani, tavaszra-őszre.
Nagy pocim van, 29 hetes vagyok, de kinéz 34-nek is, újabban több helyről hallom. :)
Hát, amilyen lassan jön az a tavasz, csak remélni merem, hogy eljön addig, míg be nem vonulunk szülni :)
Poncsót fogok hordani, alapból megvan, na, abba bele lehet férni óriási pocakkal is!
34hetes
Szia!
Én anno poncsót hordtam. Ha szeles volt az idő vagy hűvösebb volt, felvettem alá még egy vastagabb garbót vagy átmeneti kabátot (begombolni már nem tudtam, de a hátam legalább nem fázott). A hasamat a kismamanadrág elasztikus része takarta. Én is nagy pocakos voltam, sokszor megjegyezték, hogy biztosan ikreim lesznek. Alapban vékony testalkatú vagyok és 2 hósan már látszódott a pocakom.
Jó egészséget és boldog babavárást!
Csatlakozom a poncsosokhoz. Igaz, nekem forditva volt, tel vegen szultem, osszel hordtam a poncsot.
Volt tobb is, amugy is szeretem es jol is alltak. Pedig en szoknyas, csizmas voltam, de azzal is nagyon jol nezett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!