33 hetes vagyok, és non-stop álomkórral küzdök?! Ez
már így is marad erre a pár hétre? Vagy csak átmeneti?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 10:13
1/7 anonim válasza:
Először is!
Teljesen normális a dolog, nehogy emiatt valami bajt sejts. Én 2 -2,5 órákat aludtam napközben jóízűen. (plusz pihentető éjszakai alvás) Húzott lefelé a fejem, én meg nem tiltakoztam :)
Annyi minden dolgod lesz a baba megszületése után, hogy hidd el, ez a pihenő még jár neked! :)
2010. aug. 12. 10:18
2/7 anonim válasza:
LEhet a tested így reagál a nagy melegre amit tetéz a posaklakó is. Vagy talán a fárasztó szülésre gyűjtöd az energiákat. Én nem tiltakoznék, aludj amennyit csak szeretnél! Használd ki s élvezd! :)
2010. aug. 12. 10:24
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat, nem is tudok ellenállni, mert eszméletlen hányinger jön rám, ha nem fekszem le azonnal amikor azt a szervezetem igényli. sose tapasztaltam még hasonlót. mintha hetek óta nem aludnék, pedig éjjel min 9-10 óra alvás, + napközben 1-2, mikor hogy sikerül. nagyon durva :) minden jót kívánok nektek! :)
2010. aug. 12. 10:28
4/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A tested 150%on teljesít folyamatosan, egy kicsit elfáradhat, nemde?!:) Sok sikert szüléshez és az utánalévő dolgokhoz!! :) /1. vagyok/
2010. aug. 12. 10:37
5/7 anonim válasza:
pihenj,amennyit csak tudsz!nekem is visszatért nagyjából ilyen idős koromra.aztán majd úgysem alszol egy darabig pihentetően.mit nem adnék egy átaludt éjszakáért!
2010. aug. 12. 11:26
6/7 anonim válasza:
:))) Nekem is ugyanígy volt a kisfiamnál. A terhesség legelején voltam álomkóros, illetve ilyen tájt mint Te most. Jelenleg 27 hetes terhes vagyok, az elején detto szindi (napközben a kisfiammal 3 óra) és szerintem nemsokára megint ugyanaz lesz a helyzet. A szerencsém, hoyg szeptembertől bölcsis, így lesz is lehetőségem aludni - ha itthon lenne, már nem menne, mert már nem alszik annyit... Használj ki minden percet, mert utána pillanatok alatt hulla leszel a sok éjszakai keléstől.
Szép babavárást!
2010. aug. 12. 12:38
7/7 anonim válasza:
Most 30 hetes vagyok, és kb. egy hete ugyanezt érzem, mint te. Mikor reggel felébredek, már megint majd' el alszok+hányinger. Azért furcsa, mert mióta terhes vagyok, nemhogy fáradt nem voltam soha, hanem még sokkal több energiám volt mindenre, mint azelőtt, és kevesebb alvással is beértem. Mostmeg.. úgy érzem magam, mintha napok óta nem aludtam volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!