Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet olyan, hogy valaki...

Lehet olyan, hogy valaki ebben a forró nyári időben sem vesz fel rövidnacit?

Figyelt kérdés
Ha igen, az azért lehet, mert szégyenlős, vagy lehet, hogy valaki egyáltalán nem szereti? Vagy ennyire immunisak a forróság ellen?
2023. júl. 18. 17:48
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:
53%

Én nem szoktam rövid nadrágot hordani, csak itthonra.

Egyrészt, 40 fokban szerintem mindegy, hogy hosszú vagy rövid, ígyis-úgyis meleged van.

Az irodában, ahol dolgozok, nagyon hideg szokott lenni, még egy szandálban is fázik a lábam, nemhogy rövid nadrágban, mindig van rajtam egy hosszú ujjú kardigán is bent.

Másrészt sztem undorító, ha a csupasz comb hozzáér a metró/busz üléséhez, székhez, pláne mondjuk egy olyan rövid szoknya, ami be se kerül rendesen a feneked alá, ha leülsz és a punanit kb. a bugyi anyaga választja csak el attól a fertőtől, ami az ülésen van. Így nyáron, mikor amúgy is sokat izzad az ember, nem a leghigiénikusabb.

Nyáron, főleg, ha van valami kis szellő, amúgy is sokkal kényelmesebb egy bővebb hosszú, vékony anyagú nadrág, egyrészt véd a naptól, másrészt pedig ha a szellő belekap alulról a nadrágba, még kicsit hűsít is.

Ezeken kívül nekem szebb, ízlésesebb magamon, ha kicsit konzervatívabban öltözködök, egyrészt vallási okokból sem szoktam magam mutogatni, illetve nekem több önbizalmat ad, ha én döntöm el, mikor ki látja a testem és nem tárom közszemlére az alakomat ingyen bárkinek az utcán. De ez az utolsó bekezdés kifejezetten csak az én véleményem meg az én gondolatom a saját testem kapcsán, mindenki másnak egészségére, ahogy neki jó.

2023. júl. 20. 19:45
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Legtöbb helyen bkv-boltok-munkahely, úgy nyomatják a klímát, hogy még pulcsit is szoktam vinni, mert fázom. Ha csak egy egyszerű sétára megyek, akkor mehet a szandál és a rövidnadrág.
2023. júl. 21. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!