Èn nem veszek fel max otthonra hètvègèn, de dolgozni csak hosszunadrágba. Pont ma meg is jegyeztèk hogy 6 ève dolgozom itt és sose láttak rövidnadrágba, szoknyám sincs.
Egyedül strandra van 1 rövidgatyóm🤣
Nem szeretem mutogatni a lábam talán azért nem hordok. Nem vagyok kövér 169cm 57kg
2023. júl. 18. 18:05
2/12 anonim válasza:
Nem veszek fel rövidet. Kövér vagyok, ettől még felvenném, de televan a lábszáram sebekkel, hólyagokkal, ami nem szép látvány, úgyhogy marad a hosszú.
2023. júl. 18. 18:14
3/12 anonim válasza:
Napsütésben még jobb is a hosszú nadrág. Nincs vele semmi baj, amíg megfelelő anyagból készül. Sok okos meg vastag farmersortban jár...
2023. júl. 18. 18:17
4/12 anonim válasza:
Nálam rosszabbul nagyjából senki nem viseli a meleget, de akkor sem vagyok hajlandó szoknyát vagy rövidnadrágot hordani (sőt, rövidujjú felsőket sem). Eszem ágában nincs mutogatni a lábaimat, barnulni sem akarok; azt sem tudom elviselni, ha perzselgeti a bőrömet a Nap, és nem kívánok perverz f'szok céltáblájává válni sem. A kertkapun belül még belefér az ujjatlan póló és a felhajtott szárú nadrág.
2023. júl. 18. 18:34
5/12 anonim válasza:
Én nagyon ritkán hordok, pláne ilyen melegben. Seperc alatt leég az ember, ha nem vigyáz.
Oka van annak, hogy a mediterrán országokban mindenki lábakat, vállat, fejet és karokat takaró ruhákat hord. Ezek nem vastag ruhák, nagyon lágy, jól szellőző vékony darabok. Csökkenti a párolgást és véd az UV káros hatásai ellen.
Volt kolléganőm kiköltözött pár évre Tuniszba. Forró, mediterrán éghajlatú ország. Vitte is az összes nyári ruháját, hogy majd milyen jó lesz. 1 hét múlva csak kezes-lábasban tudott járni, ha nem akart problémákat.
2023. júl. 18. 18:54
6/12 anonim válasza:
A többiek leírták, csak és kizárólag az anyagfelhasználástól függ a dolog. Tehát nem azért izzadsz bele, mert hosszú, hanem mert gagyi, ebből adódóan nincs légáteresztése. Nekem az első dolgom megnézni mindig, hogy mi hány %-os arányban van egy ruhán. Minél több a poli-akármi tartalom, annál hitványabb.
2023. júl. 18. 21:09
7/12 anonim válasza:
Én egyáltalán nem veszek fel sosem. Műtötték korábban a lábamat, a térdem is fura, így nincs miért felvennem. (F!)
2023. júl. 18. 21:23
8/12 anonim válasza:
Én olyat hordok ami lábszárközépig ér. Nem szeretek munkába “bugyiban” járni. Jó az anyaga, így nem túl meleg.
2023. júl. 19. 09:55
9/12 anonim válasza:
Én mindig hosszúnadrágot veszek fel ha megyek bárhová, edzés is, nyáron is. Egyszerűen nem szeretem a rövidet, valami elképesztő hülyén néz ki rajtam. Kivétel nyilván strand/fürdőgatya.
F 30
2023. júl. 20. 06:33
10/12 anonim válasza:
Régebben én is évekig szigorúan mindig hosszúban jártam. Ezt szoktam meg, fura lett volna a rövid, valahogy ódzkodtam tőle. Aztán egyszer csak kipróbáltam és megtetszett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!