Szappannal és forró vízzel elég kimosni az alsóneműt utazáskor?
Hátizsákos utazó vagyok. Bőröndöt nem szoktam vinni
Most először viszont nem csomagolnék mindennapra tiszta boxert és/vagy zoknit.
A szállodában lesz külön fürdőszobám és a csap alatt szappannal elmosnám az alsóneműt/zoknit. Kiterítve megszáradna 2 nap alatt.
Valakinek van ilyennel tapasztalata?
Esetleg hátizsákos utazó-tippjei?
Mosodai szolgáltatás nem játszik?
Nem írtad, hova mennél, de én azért utánanéznék, van-e erre lehetőség, mert időt spórolsz vele, és valszeg rendesen ki is lesz mosva az adott ruha.
Én is így csináltam, mikor 3 hétre Indokínába mentem. 1 heti ruhát vittem, és amikor kellett, leadtam valahová, másnap pedig mehettem is a ruhákért.
Jó kérdés.
Az ilyen mosodák nem drágák/lehúzósak?
Csak amiatt kérdem, mert pont turistákra megy ki a történet. Ebben az iparban meg nem a korrektség a jellemző.
Utánanézek majd azért. Köszönöm a tippet.
Nekem 8-900Ft körüli áron volt egy-egy alkalom mosás, kg-ra nézik általában (van, ahol ruha darabszámot néznek, és más a költsége egy zokninak, mint egy türülközőnek).
Vannak önkiszolgáló mosodák is, ahová te viszed a mosószert is, és magad intézed az egész mosást; ezt nem próbáltam.
Még opció a szálláshelyen történő mosatás is, amennyiben van rá lehetőség, de ez jóval drágább (4-5x ár, vagy még több), mint egy random utcai szolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!